2017 uutuuksia ja menestyjiä

1.2.2017

PS71 on kesärengas urheilullisille autoilijoille. Sen loistavat käsittelyominaisuudet antavat ajovakautta ja hiljaisuutta suurilla nopeuksilla. Rengas on valmistettu hyödyntämällä uusinta rengasteknologiaa, optimoitua muotoilua ja high-tech-materiaaleja. Renkaassa on käytetty uusimman sukupolven ratkaisua, styreenibutadieenikumia, joka tarjoaa märillä teillä erinomaisen pidon ja lyhentää jarrutusmatkaa 8 % verrattuna edeltäjäänsä. Kumho Ecsta PS71 on saatavilla 17-20 -tuumaisiin vanteisiin, profiilin leveydet alkaen 215 mm:stä aina 245 mm:n asti.

PS31 kesärenkaat erottuvat suorituskyvyssä. Täydellinen balanssi korkeissakin nopeuksissa sekä hiljaiset tieäänet. Neljä pääuraa kulutuspinnassa ja laajat urat sivusuunnassa hartiaseudussa ehkäisevät tehokkaasti vesiliirtoa ja parantavat jarrutusta märillä pinnoilla. Tyylikkäät elementit kyljessä ja kulutuspinnassa korostavat urheilullisuutta.

MT51 Uusi M+S rengas, joka ylittää kaikki odotukset ajettaessa vaativassa mäkisessä ja kivikkoisessa maastossa. Renkaan erikoisrakenne estää kivien jäämisen uriin. Erinomaiset ominaisuudet myös tiellä ajamiseen.

160705_p10_kumho_1024

IDEA AWARDS -VOITTAJA

IDEA on yksi maailman arvostetuimpia suunnittelukilpailuja, jonka taustavoimina ovat Industrial Designers Society of America (IDSA) ja BusinessWeek Magazine. Tulevaisuuden renkaiden sarjassa Kumhon futuristinen Smasher-konseptirengas valloitti ykkössijan.

Renkaan pinnan innovatiivinen rakenne mahdollistaa ajon erittäin jyrkissä ja vaativissa ajo-olosuhteissa. Palkinto on osoitus siitä, että Kumhon tuotekehityksessä on järkähtämätöntä substanssia tästä päivästä tulevaisuuteen.

USKOMATON VOITTOPUTKI JATKUU

Kumholle myönnettiin Road Venture MT51-renkaalla Australiassa suoritetuissa testeissä jo viidennen kerran peräkkäin arvostettu Red Dot Awards. Voitto tuli sarjassa tuotesuunnittelu. Tämä on suuri voitto pitkäjänteiselle tuotekehittelyllemme ja myös suuri voitto asiakkaillemme, jotka voivat nauttia mukavasta ajosta myös kaikkein haastavimmissa maastoissa.

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: