JÄÄ VARAA

MUIHINKIN LASKUIHIN

Uutuus

SUOSITUIMMISSA KOKOLUOKISSA 200 SUOMALAISTA NASTAA

RASKAAN

KALUSTON

RENKAAT

OSALLISTU TALVIKISAAN

Sinulle voi jäädä vielä enemmän varaa talvilomalle

previous arrow
next arrow
Slider

Valitse sopivat kumho renkaat

Luotettavat, kestävät ja edulliset renkaat Kumholta   

Kumhon slogan on parasta laatua järkevään hintaan! Tämän me haluamme Suomessakin luvata. Kumho-renkaat hankkimalla saat luotettavat renkaat, muttet ylihintaan. Sellaisella hinnalla mihin jokaisella suomalaisella autoilijalla on varaa. Ominaisuuksista yhtään tinkimättä.

Monikaan rengasvalmistaja ei valmista talvirenkaita, koska niiden kehittäminen on yksi haastavimmista rengasalalla. Me Kumholla olemme jo ajat sitten ymmärtäneet yhdistää kansainvälisen ja suomalaisen tuotekehityksen kestävät keksinnöt. Käytämme kaikissa Suomessa myytävissä nastarenkaissamme Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Scason-nastoja, jotka on suunniteltu Pohjoismaiden olosuhteisiin.

Kumhon maailmanlaajuiseksi kasvanut tarina sai alkunsa yli 50 vuotta sitten. Olemme kasvaneet autoilun yleistymisen kanssa rinta rinnan ja kiihdyttäneet ohi monen kilpailevan rengasmerkin. Tällä hetkellä Kumho on 9. suurin rengasvalmistaja maailmassa.

Suorituskykyiset autojen renkaat ovat asia, joista Kumho tunnetaan tänä päivänä. Renkaat eivät jätä autoilijaa pulaan missään tilanteessa.

Kumhon renkaita kiitetään kestävyydestä ja hiljaisuudesta. Tätä ovat monet taksinkuljettajat ja myyntimiehet kiitelleet jo vuosia.

Virallliselta Suomen Kumho-sivustolta löydät muun muassa uusimmat Kumhon kesärenkaat eri automalleille, vinkkejä rengashankintaan, sekä kattavan listan Kumho-jälleenmyyjistä.

Selaa talvirengasesitettä

Etsi lähin kumho jälleenmyyjä

Slider