ADAC-testissä Kumhon kesärenkaalle hyvät arvosanat

13.3.2016

Luotettavassa saksalaisessa testissä (ADAC Test Sommerreifen 185/65 R15 H) testattiin pienempiin ”kaupunkiautoihin” soveltuvia kesärenkaita. Valvotuissa olosuhteissa ja tasapuolisesti tehdyssä testissä oli mukana 16 tunnettua rengasmerkkiä. Kumholta mukana oli Kumho Ecowing ES01 KH27 -kesärengas.

Saksan autorengasliiton vuoden 2016 kesärengastestissä testattiin pitoa kuivalla ja märällä kelillä, ajomukavuutta, kulutuskestävyyttä ja muita keskeisiä ominaisuuksia. Rengasvalmistajan teknisestä osaamisesta merkkinä on se, kun renkaassa kaikki ominaisuudet ovat samanaikaisesti hyvällä tasolla.

ADAC:in kesärengastesti antaa hyvät arvosanat Kumholle. Renkaasta ei löytynyt moitittavaa. Testin mukaan Ecowing on erittäin tasapainoinen kesärengas, jolla on hyvät ajo-ominaisuudet sekä kuivissa että märissä kesäolosuhteissa. Rengas sai plussaa ajo-ominaisuuksien ohella polttoaineenkulutuksesta ja kulutuskestävyydestä.

Ecowing turvalliseen kesäajoon

ADAC:in testissä menestyvät renkaat ovat erinomaisia ajettavia, suuntavakaita, rauhallisesti käyttäytyviä ja ääritilanteissa ohjattavuutensa säilyttäviä. Kesällä ajaminen on hauskaa, ja Kumho Ecowing ES01 KH27 onkin mitä miellyttävin rengas sekä maantie- että katuajoon.

Kumho Ecowing ES01 KH27 (yleisarvosana: hyvä)

Kuiva keli: hyvä
Märkä keli: hyvä
Melu / mukavuus: tyydyttävä
Polttoaineenkulutus: hyvä
Kuluminen: hyvä

Asteikko: erittäin hyvä, hyvä, tyydyttävä, riittävä, kehno

Artikkelin kategoriat: Rengastestit | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: