kumho jälleenmyyjät banneri

Kumho-rengasliikkeet Jyväskylä - tässä paikkakuntasi jälleenmyyjät

Kumho-renkaat kahdesta jälleenmyyntipisteestä

Keski-Suomessa Kumhon kesärenkaat ja talvirenkaat myy jälleenmyyntipisteet KS Paint Center Oy, Rengasliike Kumisetä ja Euromaster. Nämä rengasliikkeet Jyväkylässä tarjoavat myös oheispalveluja, kuten renkaiden vaihdot ja monipuoliset autohuollot.

KS Paint Center palvelee niin ikään akkuasioissa ja automaalauksissa.

Katso palvelukohtainen tarjonta ohesta toimipisteiden kotisivuilta ja lähde hankkimaan Kumhon laaturenkaat turvalliseen ajoon!

Renkaat Jyväskylästä laajan kauppakeskittymän alueelta

Renkaiden myyntipisteet sijaitsevat alueella, jossa on runsaasti eri alojen yrityksiä ja palvelupisteitä. Esimerkiksi KS Paint Centerin naapurista löytyy kauppakeskus Seppä, johon voi poiketa ostoksille ja vaikka syömään rengaskauppojen yhteydessä.

Ympäristössä on niin ikään urheiluliike, päivittäistavarakauppoja sekä huoltoasemia, joten kaikki tarvittava monipuoliseen asiointiin on aivan käsillä.

Myös Euromasterin toimipistettä ympäröivät useat yritykset.

Kyljessä sijaitseva Seppälänkankaan teollisuusalue sekä koko Seppälän kaupunginosa onkin muodostunut vahvaksi kaupanalan keskukseksi, jonka liikkeet on räätälöity palvelemaan monipuolisesti niin autoalan kuin muiden hankintojen tarpeessa.

Mikä rengasliike on auki viikonloppuna Keski-Suomessa?

Monet rengasliikkeet palvelevat maanantaista perjantaihin, mutta kun renkaidenvaihto alkaa olla vilkkaimmillaan, aukioloajat laajenevat lauantaille. Kumho-renkaiden jälleenmyyjä KS Paint Center palvelee aina myös lauantaisin, joten voit lähteä rengaskaupoille myös viikonloppuisin.

Kumhot kantavat pitkälle – nähdään kaupoilla!

Jos pohdit, mitkä rengasliikkeet Jyväskylässä olisivat tarpeisiisi sopivat, kannattaa piipahtaa Kumho-renkaiden jälleenmyyntipisteissä.

Kumhot ovat suosittuja renkaita pohjolan oloihin, joiden laatuun voi luottaa kelissä kuin kelissä. Toimipisteiden myyjät kertovat mielellään lisää ja auttavat sinua valitsemaan juuri Sinulle sopivat renkaat.

Kaikki jälleenmyyjät