kumho jälleenmyyjät banneri

Kumho-rengasliikkeet Oulu - tässä paikkakuntasi jälleenmyyjät

Kumho-renkaiden jälleenmyyjät palvelevat Sinua useassa eri toimipisteessä

Kumho-renkaiden jälleenmyyjiä Pohjois-Pohjanmaan maakuntakeskuksessa edustavat Euromasterin toimipisteet sekä AK-Jäälin Rengas ja Teräs-Rengas Oy.

Nämä rengasliikkeet Oulussa toteuttavat niin ikään renkaidesi asennukset, vannetyöt ja muut autohuolto- ja autoasennustehtävät. Saat siten helposti kaikki renkaisiin liittyvät hankinnat saman katon alta.

Katso ohesta toimipaikkakohtaiset palvelut sekä yhteystiedot ja lähde hankkimaan Kumhon talvirenkaat tai kesärenkaat, mikäli uusien renkaiden ostaminen on sinulle ajankohtaista.

Hyvä sijainti monipuolisten palvelujen äärellä

Kumhon renkaat Oulussa löydät helposti saavutettavissa olevien jälleenmyyjien rengasliikkeistä. Esimerkiksi Euromaster Oritkari sijaitsee sujuvan yhteyden päässä palvelukeskittymässä, jossa on useita eri alojen liikkeitä.

Aivan kivenheiton päässä sijaitsevaan SuperParkiin voi nakata vaikka muun perheen, kun itse lähtee rengasostoksille tai renkaidenvaihtoon.

Läheisessä Prismassa hoituvat helposti samalla reissulla viikon ruokaostoksetkin.

Vai valitsitko Kumho-rengaskaupaksi Teräs-Renkaan? Sen kyljessä sijaitsevaan K1 Katsastukseen voi mennä hoidattamaan katsastusasiat rengaskauppojen ohessa.

Monipuoliset palvelut tekevät renkaiden hankinnasta varsin vaivatonta.

Pohjoisen keleissä kelpaa Kumhoilla kurvailla

Oulun korkeudella talvikelit ovat usein kovemmat kuin etelässä, ja äkkiseltään vaihtuvat sääolosuhteet tuovat omat haasteensa ajoon.

Renkaisiin on pystyttävä luottamaan kelillä kuin kelillä. Siksi Kumho-renkaat ovat erittäin laadukas, mutta käypähintainen valinta ajoneuvoosi.

Renkaat on kehitetty eritoten Suomen olosuhteisiin takaamaan turvalliset kilometrit. Jälleenmyyjien toimipisteissä saat aina asiantuntevaa palvelua ja tarkempaa rengastietoa, jos etsit kesärenkaita tai talvirenkaita, aivan uusia tai jo jonkin verran käytössä olleita.

Tervetuloa kaupoille!

Oheiset rengasliikkeet Oulun alueella ovat oikeat osoitteet, kun valintasi kallistuu Kumhoon. Jokaisessa myyntipisteessä toteutuu merkin lupaus: parasta laatua järkevään hintaa.