kumho jälleenmyyjät banneri

Kumho-rengasliikkeet Turku - tässä paikkakuntasi jälleenmyyjät

Kumho-renkaat saat useasta kaupungin rengasliikkeestä

Aurajoen suulla, Varsinais-Suomen maakuntakeskuksessa on useita Kumho-renkaiden jälleenmyyjiä. Nämä rengasliikkeet Turun seudulla ovat levittäytyneet laajalle alueelle, sujuvan saavutettavuuden päähän.

Yksi liikkeistä on Euromasterin toimipiste, joka sijaitsee vilkasliikenteisen Helsinginkadun varrella keskustan alueella.

Aivan tien vierestä löytyvää rengasliikettä ei voi olla huomaamatta ja niinpä hallille ajo käy varsin helposti. Toimipisteestä voit hankkia Kumhon renkaat henkilöautoihin, moottoripyöriin ja maastoautoihin.

Mistä muualta renkaat Turusta?

Jälleenmyyntipisteitä on lisäksi muun muassa Runosmäessä, Orikedon teollisuusalueella, Turun sataman läheisyydessä Pansiontiellä ja niin ikään vilkkaasti liikennöidyn Satakunnantien varrella.

Oheisista toimipaikkatiedoista löydät tarkemmat tiedot osoitteineen sekä palveluineen. Tutustu ja valitse Sinulle sopivin liike!

Jokaisessa toimipisteessä on tarjolla vahvaa Kuhmo-merkin asiantuntemusta ja arvokkaita neuvoja kesärenkaiden tai talvirenkaiden hankintaan.

Osalla yrityksistä on niin ikään verkkokauppa, josta voit ostaa renkaat halutessasi suoraan.

Rengaspalvelut saman katon alta

Jälleenmyyntipisteet tarjoavat renkaiden lisäksi renkaiden asennuksia, vannetöitä ja jotkut myös rengashotellin ja autohuoltojen palveluja. Parhaimmillaan autolle voidaan renkaidenvaihdon ohella tehdä muitakin toimenpiteitä tarpeen vaatiessa, kuten kausihuoltoja.

Monet liikkeet ovat avoinna pääosin arkisin, mutta sesongin käsillä aukioloajat laajenevat lauantaille renkaidenvaihdon käydessä vilkkaana.

Kun etsit Kumhon renkaita Suomen vanhimmasta kaupungista

Käänny jälleenmyyntipisteiden puoleen, joista löytyy kattava edustus rengasliikkeitä Turun alueelta. Kaupungista voi turvallisin mielin lähteä ajamaan vaikka moottoritietä työmatkalle Helsinkiin, kun ajoneuvon alla on erittäin laadukkaat renkaat.

Eritoten talvikeleillä renkailta vaaditaan äkistikin muuttuvien olosuhteiden myötä paljon.

Juuri Suomen sääoloihin Kumhon renkaat ovat ykkösvalinta.