kumho jälleenmyyjät banneri

Kumho-rengasliikkeet Vantaa - tässä paikkakuntasi jälleenmyyjät

Kumho-jälleenmyyjät palvelevat viidessä eri toimipisteessä

Kumhon kesärenkaat ja talvirenkaat löydät Vantaalta sen virallisista jälleenmyyntipisteistä. Rengasliikkeet Vantaalla tarjoavat syväluotaavaa asiantuntemusta kyseiseltä merkiltä ja monet niistä toteuttavat myös renkaiden asennuspalveluja sekä muita autoalan palveluja.

Hanki renkaat Vantaalta oheispalveluineen

Esimerkiksi Euromasterin toimipaikoissa Koivuhaassa ja Vehkalassa tehdään rengastöiden lisäksi monia huolto- ja korjaustehtäviä jarrutöistä kausihuoltoihin. Myös rengassäilytys ja vannetyöt onnistuvat.

Koivuhaan toimipiste sijaitsee Kehä III:n kyljessä ja liikkeen naapurissa ovat muun muassa K-Supermarket ja Neste, jotka toimivat hyvinä maamerkkeinä liikettä etsiessä.

Kotipizzakin löytyy aivan vierestä, jossa voi käväistä herkuttelemassa pizzat esimerkiksi renkaiden vaihtoa tai muuta palvelua suoritettaessa.

Aivan kivenheiton päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta sijaitsee puolestaan Rengas-Soppi, josta niin ikään saa Kumhon renkaita.

Oheisista toimipaikkatiedoista pääset tutustumaan tarkemmin liikkeiden tietoihin ja valitsemaan sellaisen jälleenmyyntipisteen, joka sopii tarpeisiisi niin sijainniltaan kuin palveluiltaan!

Kumho Suomen sääoloihin

Kumho tarjoaa lupauksensa mukaan ”parasta laatua järkevään hintaan”. Siksi merkki on todella suosittu ja turvallinen valinta, joka on kehitetty erityisesti maamme vaihtuviin, välillä rajuihinkin ilmasto-olosuhteisiin.

Lisäksi Kumho ei kuluta kukkaroa turhan korkealla hinnoittelulla.

Jos katsot Kumho-renkaiden myyntipaikkoja pääkaupunkiseudulta ja eritoten Vantaalta, kannattaa kurkata oheiset jälleenmyyntipisteet.

Nämä rengasliikkeet Vantaalla ovat erinomainen vaihtoehto lähteä rengasostoksille niiden hyvän sijainnin ja palvelutarjonnan ansiosta. Tervetuloa!