Kaikilla on oikeus laadukkaisiin renkaisiin – Kumho on vastuullinen rengasmerkki

20.3.2018

Kumho on kansainvälinen rengasvalmistaja, jonka renkaiden maahantuonnista vastaa Scason Oy. Tässä blogikirjoituksessa haluamme avata Kumhon ja Scasonin vastuullisuutta.

Kumho haluaa auttaa tänä keväänä. Olla parempi nyt ja tässä. Olla luotettava rengasmerkki, jotta kaikilla olisi oikeus laadukkaisiin renkaisiin.

Kumho haluaa tehdä hyvää myös teiden ulkopuolella, yhteiskunnassa, ja kantaa yritysvastuuta. Eihän yksi yritys vielä ihmeitä tee, mutta näemme, että jokainen yritys voi osallistua omassa mittakaavassaan. Pienistä puroista kertyy iso joki, ja voimme olla hyvänä esimerkkinä myös muille.

Emme voi ummistaa silmiämme sille, että apua tarvitaan maailmalla ja myös Suomessa. Vaikka me Suomessa elämme maailman mittapuussa hyvin, niin meilläkin tarvitaan hyvän tekemistä, huolenpitoa ja auttamista – oli se sitten tekoja, tavaroita tai taloudellista tukea.

Päätimme aloittaa hyväntekeväisyysyhteistyön neljän viikon ajan Radio Novan aamun kanssa. Tämän yhteisen kampanjan olemme nimenneet sloganilla: Kaikilla on mahdollisuus tehdä hyvää. Tässä kampanjassa ihmiset voivat Radio Novan nettisivujen kautta kertoa kenelle haluaisivat antaa renkaat: hänelle jota haluaa kiittää, hänelle joka on muuten vain sellaiset ansainnut, hänelle joka on luottokaveri tai hänelle joka niitä tarvitsisi.

Koska Kumho haluaa sanoman leviävän laajalle, kannustamme myös hyvän kohteen ilmoittajia mukaan lupauksella: Yhdet sinulle, yhdet hyvään tarkoitukseen.

Renkaita arvotaan osallistujille Radio Novan toimesta neljänä maalis-huhtikuun viikkona. Haluamme olla arvonnassa läpinäkyviä, eli viemme vähintään yhden palkinnon henkilökohtaisesti perille. Tämä asettaa oman haasteensa, sillä arvontavoitto voi osua ties minne päin Suomea tahansa. Mutta ei hätää, Kumholla riittää myyntimiehiä Suomessa ja myyntipisteitä löytyy Hangosta Ivaloon.

Palkintojen luovutuksista on luvassa videoitua materiaalia Kuhmon kanavilla.

Ollaanhan parempia toisillemme – nyt ja aina. Koska kaikilla on mahdollisuus tehdä joskus hyvää!

Kumho – kaikilla on oikeus laadukkaisiin renkaisiin

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: