Kestävä ja polttoainetta säästävä Ecowing ES01 KH27

1.2.2017

KH 27 toteuttaa tarkan euron politiikkaa erinomaisen monipuolisella ja kestävällä tavalla. Rengasta suunniteltaessa haluttiin luoda ihanteellinen kombinaatio taloudellisuutta, ekologisuutta, mukavuutta ja hallittavuutta.

Rengas on edullinen jo hankittaessa. Polttoainetehokkuuden optimoinnin myötä tämä edullisuus vielä korostuu taloudellisena ajona. Eron huomaa seuraamalla polttoaineen kulutusta ajotietokoneelta ja huoltoasemakäynneillä.

KESÄTEILLE HILJAISUUTTA JA PIENI VIERINTÄVASTUS

Kumhon arvojen mukainen ajomukavuus on vahvasti läsnä. Tällä pieneen tai isoonkin henkilöautoon sopivalla renkaalla on mukava ajaa. Kesäautoilu on erityisen nautittavaa, sillä KH27 on hiljainen myös suurilla nopeuksilla ajettaessa. Kesän vaihtelevia sääoloja ajatellen, renkaassa on hyvät märkäpito-ominaisuudet ja hyvä jarrutusteho märällä ajoalustalla.

ecowing kh-27 kesärengas

KUMHON KESÄRENKAAN ADAC-TESTIN ARVOSANAT

Luotettavassa saksalaisessa testissä testattiin pienempiin kaupunkiautoihin soveltuvia kesärenkaita. Valvotuissa olosuhteissa ja tasapuolisesti tehdyssä testissä oli mukana 16 tunnettua rengasmerkkiä. Kumholta mukana oli Kumho Ecowing ES01 KH27 -kesärengas.

ADAC:in kesärengastesti antaa hyvät arvosanat Kumholle. Renkaasta ei löytynyt moitittavaa. Testin mukaan Ecowing on erittäin tasapainoinen kesärengas, jolla on hyvät ajo-ominaisuudet sekä kuivissa että märissä kesäolosuhteissa. Rengas sai plussaa ajo-ominaisuuksien ohella polttoaineen kulutuksesta ja kulutuskestävyydestä.

Rengasvalmistajan teknisestä osaamisesta merkkinä on se, kun renkaassa kaikki ominaisuudet ovat samanaikaisesti hyvällä tasolla.

ADAC:in testissä menestyvät renkaat ovat erinomaisia ajettavia, suuntavakaita, rauhallisesti käyttäytyviä ja ääritilanteissa ohjattavuutensa säilyttäviä. Kesällä ajaminen on hauskaa, Kumho Ecowing ES01 KH27 onkin mitä miellyttävin rengas sekä maantie- että katuajoon.

HYVÄT EU LABEL-ARVOT JA TESTIMENESTYS

Renkaassa ovat hinta ja laatu kohdallaan. Ecowing on saanut hyvät arvosanat kautta matkan, Adacin ja Red Dot Design Awardin lisäksi mm. ÖAMTC 2014 sekä TCS Sveitsi ja Russia 3a 2014.

tarra               Druck

HIGH PERFORMANCE ECOWING KH27 LYHYESTI

  • tuotekehityksessä painotettu ekologisia ominaisuuksia, polttoaineen säästöä ja renkaan kulutuskestävyyttä
  • hiljaiset rengasäänet
  • erityshuomioita kiinnitetty ajomukavuuteen ja -nautintoon
  • alhainen vierintävastus
  • hyvä hallittavuus
  • hyvät märkäpito-ominaisuudet ja jarrutusteho
  • kohtuuhintainen rengas, jonka hinta-laatusuhde on huippuluokkaa

RED DOT DESIGN AWARD

Saksalainen Red Dot Institute myönsi vuonna 2013 Kumhon Exowing ES01 (KH27) kesärenkaalle arvostetun muotoilupalkinnon renkaan ympäristöystävällisestä kehitystyöstä. Red Dot Award on kansainvälisesti arvostettu laatupalkinto erinomaisesta suunnittelu- ja tuotekehitystyöstä. Raati arvosti korkealle Kumhon panostuksen tuotekehitykseen. Kumho on sitoutunut jatkamaan ekologista kehitystyötä ja investoimaan globaalisti tuotekehitykseen.

Jaa somessa: