Kumho näyttävästi esillä Power Truck Show 2018’ssa Powerparkissa

3.8.2018

Kumho on taas näyttävästi esillä Power Truck Show’ssa Kauhavan Alahärmässä Powerparkissa. Sijaitsemme ulkonäyttelyaluella U2, 229-230. Osastollamme taas käynnissä kisa, jossa voittona henkilöauton renkaat – tule osallistumaan! Katso päivitetyt kisan tulokset tämän jutun alalaidasta.

 

Power Truck Show on vakiinnuttanut asemansa Suomen ja Pohjoismaiden yhtenä suurimpana kuljetusalan messu- ja autonäyttelytapahtumana. Power Truck Show pidetään Kauhavan Alahärmässä 10.–11. elokuuta 2018. Koko perheen tapahtuma jatkaa kasvuaan ja suosiotaan – tänä kesänä odotetaan ennätyksellisen paljon rekkoja lähes 300 kappaletta, kuljetusalan yrityksiä, ohjelmaa, kilpailuja, kauniita naisia, komeita miehiä ja paljon muuta.

Tapahtumapaikkana toimii Suomen suurin messuareena, viihtyisä Powerparkin huvipuistoalue ympäristöineen, jonne näytteilleasettajat, upeat kuorma-autot ja messuyleisö pääsevät levittäytymään. Tervetuloa Power Truck Show’hun!

Messualue avoinna pe 10.00 – 18.00 ja la 10.00 – 18.00 sekä valoshow 18.00 – 23.00. Rock Night (K18) pe 20.00-03.00 ja la 20.00 – 03.00.

 

Kuljetusmessuille osallistuvat yrityspäättäjät, työntekijät, tulevat alan ammattilaiset sekä muu alasta kiinnostunut yleisö. Tapahtuma kerää yleisöä ympäri Suomea ja tänäkin vuonna paikalle odotetaan yli 30 000 kävijää.

Autonäyttelyn suosio kasvaa vuodesta toiseen ja mukana ovat Suomen ja koko Pohjois-Euroopan komeimmat kuorma-autot. Uusia autoja on rakenteilla ja uusia innokkaita autonrakentajia on liittymässä mukaan näyttelyyn. Kaukaisimmat näyttelyautot tulevat tänä vuonna Kreikasta.

 

Paljon ohjelmaa kaikille

Kansainväliset artistit tuovat tapahtumaan tänä vuonna uutta säpinää. Lasten iloksi Muumi, Pikku Myy ja Nipsu seikkailevat alueella ja lisäksi paikalla on lasten liikennepuisto. BullPro vetoareenalla kisataan Truck Pullingin vakioautojen SM-kisat ja viritetyille autoille on suunnitteilla oma luokka. Luvassa on myös paljon muuta motorshow’ta.

 

Päivitetty 14.8.2018:

Power Truck Show 2018 on takana – messut olivat menestys ja kisamme todella suosittu! Messukilpailun arvonta suoritettiin päälavalla osastomme henkilökunnan arpomana. Palkinnon eli henkilöauton rengassarjan voitti Niklas Nurmi Raahesta – onnittelut 🍾

Scason Oy ja Kumho Renkaat kiittävät kaikkia osastollamme käyneitä sekä kisaan osallistuneita!

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: