Kumho on eteläkorealaista laatua

31.3.2022

Kumhon toiminta-alueena on koko maailma. Perustamisvuodesta 1960 lähtien meitä on inspiroinut ja vienyt eteenpäin missio laadukkaista korealaisista renkaista. Sen ansiosta olemme tällä hetkellä 13. suurin rengasvalmistaja maailmassa.

Kumho-renkaat tunnetaan 180 maassa ja tuotamme yli 60 miljoonaa rengasta vuodessa. Suomeen tuotavat Kumho-renkaat valmistetaan pääosin Etelä-Koreassa, osa Kiinassa ja maastorenkaat Vietnamissa. Tämän lisäksi Kumholla on tehdas Yhdysvalloissa. Muualla maailmassa Kumholla ei ole valmistusta.

Käytämme kaikissa Suomessa myytävissä nastarenkaissamme vain Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Scason-nastoja, jotka on suunniteltu nimenomaan Pohjolan olosuhteisiin. Suomeen tuotavat rengasmallit testataan Saksassa kahdella eri radalla ja talvioloissa Suomen Ivalossa. Suomeen Kumho-renkaita maahantuo Scason Oy, jolla on vuosikymmenien kokemus rengasalasta ja nastateknologiasta.

Laaturenkaat syntyvät maailmanluokan tuotekehityksellä

Globaali tuotekehityksemme löytää jatkuvasti uusia ratkaisuja ja hyödyntää viimeisintä tutkimustietoa mm. ekologisuudessa ja renkaiden kumiseoksen kehittämisessä. Kumho on järkevä valinta, jolla turvaat itsesi, läheisesi ja kanssakulkijat.

Kumholta saat autoosi renkaat, joissa on ison merkin laatu järkevään hintaan. Kumhot ovat suosittuja yksinkertaisesti siksi, että ne ovat luotettavaa laatua. Joten kun haluat turvalliset ja kestävät auton renkaat, valitse Kumho.

Lue lisää Kumhon maailmanlaajuiseksi kasvaneesta rengastarinasta täällä!

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: