Kumho on numero yksi miljoonille autoilijoille

1.2.2017

kumho on numero yksi miljoonille autoilijoille

Moni on saattanut sekoittaa Kumhon Kuhmoon. Vaikka käytämme talvirenkaissa suomalaisia nastoja, niin emme ole alun perin Suomesta. Suomeen Kumho-renkaita maahantuo Scason Oy, jolla on vuosikymmenien kokemus rengasalasta ja nastateknologiasta.

Kumho Tyren pääkonttori perustettiin vuonna 1960 Korean Souliin. Määrätietoisen kehitystyön tuloksena olemme on tänä päivänä kymmenen suurimman ja arvostetuimman rengasvalmistajan joukossa maailmassa. Kumho-renkaat tunnetaan 180 maassa ja tuotanto on yli 60 miljoonaa rengasta vuodessa. Rengasmyynti globaalisti on yli 2 miljardia euroa.

Kumholla on tutkimus- ja tuotekehityskeskukset Koreassa, Kiinassa, Saksassa ja USA:ssa. Suomeen tuotavat rengasmallit testataan Saksassa kahdella eri radalla ja talvioloissa Suomen Ivalossa.

Kumho-renkaat ovat numero yksi miljoonille autoilijoille maailmassa.

Seitsemän kymmenestä suurimmasta autonvalmistajasta asentaa Kumhon renkaat autoihin jo tehtaan valmistuslinjalla, esimerkiksi BMW, Chrysler, Dacia, Dodge, Fiat, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes-Benz, Skoda, SsangYong ja Volkswagen.

autonvalmistajien logoja kuten jeep, fiat, hyundai, kia ja bmw

KOSKETUSPINTA TIEHEN JA MAAILMANLUOKAN TUOTEKEHITYSTÄ

Kumho kehittää, valmistaa ja markkinoi renkaita ensisijaisesti henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin. Kumho-turvallisuutta on kuitenkin myös lentoliikenteessä. Kumho Asiana Group omistaa myös Asiana Airlines-lentoyhtiön ja tämän ansiosta erikoisalaamme on myös lentokoneen renkaiden valmistus.

Tuomme samaa tinkimätöntä turvallisuutta niin ilmailuun kuin autoiluun maan päällä, sillä liikenteessä kuin liikenteessä turvallisuus ei ole koskaan kompromissi.

KUMHO TARJOAA ISON BRÄNDIN LAADUN

Tänä päivänä Kumho tunnetaan suorituskykyisistä renkaista, jotka eivät jätä autoilijaa pulaan missään tilanteessa. Innovatiivisuus, jatkuva tuotekehitys ja luotettava testaus ovat rengaskehityksemme kulmakiviä. Haluamme kehittää ja valmistaa renkaita, jotka ovat paitsi turvallisia ja kestäviä, myös taloudellisia ja hiljaisia.

Kumholla on jo aikoja sitten ymmärretty yhdistää kansainvälisen ja suomalaisen tuotekehityksen parhaat innovaatiot. Käytämme esimerkiksi kaikissa Suomessa myytävissä nastarenkaissamme vain Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Scason-nastoja.

Kumho-renkaat ovat jatkuvan tuotekehityksen alla ja yhdessä johtavien autonvalmistajien kanssa kehitämme renkaita heidän uusimpiin automalleihinsa. Näin kuljettajat kaikkialla maailmassa voivat nauttia autolleen räätälöityjen suorituskykyisten Kumho-renkaiden ominaisuuksista. Ajatpa sitten nelivedolla, perhefarmarilla, edustusautolla, urheiluautolla tai isolla rekalla, Kumhot tarjoavat suorituskykyä, kestävyyttä, turvallisuutta, energiataloudellisuutta ja ajomukavuutta.

PALKINTOJA JA TUNNUSTUSTA

Innovatiivisen tutkimus- ja kehitystyön ansiosta Kumho-renkaat tarjoavat autoilijoille viimeisintä teknologiaa, parasta turvallisuutta ja suorituskykyä.

Kumhon laatu on saanut tunnustusta kautta maailman. Kumho on voittanut palkintoja niin Euroopassa, Aasiassa, USA:ssa kuin Australiassakin, mikä kertoo siitä, että olemme oikealla tiellä.

TIESITKÖ TÄMÄN KUMHOSTA?

• 9. suurin rengasmerkki maailmassa

• Yli 60 miljoonaa rengasta/ vuosi

• 11.000 työntekijää

• Kumhon nimi tulee korean kielestä ja tarkoittaa kirkasta järveä

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: