Kumho-VoitaWEBERGrilli-mainosbanneri

Kumhon kisasäännöt

Kilpailun järjestäjä on Scason Oy, Silakatu 3B, 20380 Turku.

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Kilpailuun eivät saa osallistua niiden yritysten työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai kilpailun toteuttamiseen tai mainostamiseen, mukaan lukien heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Kilpailu on voimassa 1.3.2019 - 30.9.2019 verkkosivustolla kumho.fi  Osallistumista ei hyväksytä kilpailuajan päättymisen jälkeen. 

Osallistujan tulee täyttää

  • nimi,
  • sähköpostiosoite,
  • asuinmaakunta,
  • millaiset renkaat osti,
  • rengasliikkeen nimi mistä renkaat osti,
  • ostopäivä ja
  • kuitin numero.

Ostokuitti tulee säilyttää ja esittää järjestäjälle mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Virheellisiä tai puutteellisia osallistumisia ei oteta huomioon. Täyttäessään kisalomakkeen osallistuja vahvistaa täyttävänsä osallistumisehdot, hyväksyy kilpailun säännöt ja sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä sekä järjestäjän päätöksiä. Vastuu oikeiden tietojen syöttämisestä on osallistujalla.

Kilpailun palkintona 1 kpl Weber Genesis II - kaasugrilli (1295 €) joka arvotaan 31.05.2019 sekä Kumhon punaisia pallogrillejä (arvo 45 €/kpl) joita arvotaan kuukausittain touko-syyskuussa 2019 (2 kpl/kk). Kilpailun järjestäjällä on saatavuuden vuoksi oikeus toimittaa palkintona myös muu vastaava samanarvoinen malli. 

Palkinto arvotaan päättymisajan jälkeen. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Mikäli henkilöä ei tavoiteta kahden viikon kuluessa yhteydenotosta, järjestäjä pidättää oikeuden valita uusi voittaja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajan nimi, kuva palkinnon luovutuksesta ja hänen kommenttinsa voitosta.

Järjestäjä käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain kilpailun järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin ja mahdolliseen uutiskirjeen lähettämiseen koskien renkaiden käyttöä tai jälkimarkkinointia.

Olemme kuitenkin vastuullisia markkinoijia, emme roskapostita useita sähköposteja vuodessa ja listalta voi poistua koska tahansa. Järjestäjä ei luovuta osallistumistietoja muiden yritysten markkinointiin tai muihin tarkoituksiin.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä noudattaa kilpailussa Suomen lakia ja vastaa palkinnosta menevästä arpajaisverosta.

Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta osallistuja, joka ei noudata kilpailun sääntöjä.

Järjestäjä ei ole velvollinen sitoutumaan sääntöihin force majeure -tilanteissa.

Kilpailun järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Tietosuojaseloste