Kumhon WATTRUN VS31 voitti konseptirenkaiden sarjan
kumho jälleenmyyjät banneri
kumho jälleenmyyjät banneri

Kumhon sähköautoille ja ekologisille autoilijoille suunniteltu WATTRUN VS31 voitti konseptirenkaiden sarjan

Kumhon WATTRUN VS31 voitti Saksan Reddot Design 2018 -palkinnon

Kumhon sähköautoille ja ekologisille autoilijoille suunniteltu WATTRUN VS31 voitti konseptirenkaiden  sarjan Saksan Reddot Designissa. Kumho on voittanut sarjan vuosina 2012-2018, eli seitsemänä vuotena peräkkäin, mikä on osoitus teknologia- ja designosaamisemme korkealaatuisuudesta.

 

 

Voittoisa WATTRUN VS31 on suunniteltu kaupunkimaiseen ympäristöön sähköautokäyttöön. Rengas on ultrakevyt, 25% kevyempi kuin renkaat yleensä. Renkaalla on eurooppalainen A/B merkintä, mikä kertoo sen polttoainetehokkuudesta. Kumhon uuden teknologian ansiosta renkaan suorituskyky on korkeaa tasoa kuten muillakin Kumhon rengasmalleilla. WATTRUN VS31-renkaan kosketuspinta tiehen, sen pinta- kuviointi ja kyljet on suunniteltu sähköautoihin sopivaksi.

EKOLOGINEN RENGAS ON:

TURVALLINEN: Turvallisuus on tärkeintä myös sähköautojen renkaissa – se että rengas toimii säässä kuin säässä ja kelillä kuin kelillä.

ENERGIATEHOKAS: Energiapihi matalan vierintävastuksen rengas tuo lisää ajokilometrejä yhdellä latauksella, mikä säästää akkua. Wattrun-renkaan ekologisuus saavutetaan hieman normaalia korkeammilla suositusrengaspaineilla.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN: Pienemmät ympäristövaikutukset ihmisten ja ympäristön hyväksi.

KESTÄVÄ KEHITYS: Kestävyys ja kierrätettävyys sekä renkaan pitkä elinkaari.

TYYLIKÄS: Miellyttävän hiljainen ajokokemus.

 

Tutustu Kumhon henkilöauton renkaisiin