Kesärengasesitteessä vuoden 2018 Kumho-renkaat kesäksi
kumho jälleenmyyjät banneri

Kesärengasesitteessä vuoden 2018 kesärenkaat

Kumhon asiakaslehti Kumho News ja kesärengaskuvasto yhdistyivät!

Uusimman Kumho News 1/2019 -lehden löydät tästä.

Alla olevasta Kumho News 1/2018 -lehdestä löydät Kumhon kesän 2018 kesärenkaat keskiaukeamalta. Uutisartikkeleissa tutustutetaan lukijat mm. uuteen ympäristöystävälliseen ja taloudelliseen Ecowing ES31 -renkaaseen.

Näin ajat kesärenkailla taiten

 1. Rengaspaineet kuntoon

  Säännöllinen rengashuolto kannattaa. Tarkasta rengaspaineet tasaisin väliajoin, ja tietenkin aina kun edessä on pidempi ajorupeama. Oikea rengaspaine selviää auton ohjekirjasta, tai tarramerkinnöistä ovessa tai bensatankin luukusta.

 2. Renkaiden suuntaus reilassa?

  Renkaat saattavat kulua epäsäännöllisesti, jos rengaspaineet tai renkaiden suuntaukset ovat väärät. Ohjauskulmat tulisi säädättää rengasliikkeessä tai autohuollossa suositusten mukaisiksi.

 3. Tarkkana tiellä

  Myös ajotapa vaikuttaa siihen, miten hyvin renkaat pysyvät kunnossa. Vältä kuoppia maantieajossa ja renkaiden nirhaamista vasten reunuskiviä. Myös irtoruuvien ja -naulojen takia renkaat kannattaa tarkastaa säännöllisesti.

 4. Riittääkö urasyvyys?

  Renkaita kannattaa ”potkia” välillä, pieni tarkastuskierros auton ympärillä kertoo menopelin yleiskunnon. Huomioi renkaan urasyvyydet. Jos keväällä renkaat ovat olleet nipin napin turvasyvyydessä 4 mm, voikin loppusyksystä ajella jo melko sileillä renkaita.

Kurkkaa kesärengaskuvastomme uutuuksiin – lisätietoa rengasvalintoihin saat paikalliselta Kumho-asiantuntijalta!

Artikkelin kategoriat: Rengasesite | Katso kaikki artikkelit