Kumho News 2/2018 talvirengasesite on julkaistu

26.9.2018

Kumhon asiakaslehti Kumho News ja talvirengaskuvasto yhdistyivät!

Alla olevasta Kumho News 2/2018 -lehdestä löydät Kumhon talven 2018-2019 talvirenkaat keskiaukeamalta. Uutisartikkeleissa tutustutetaan lukijat mm. nasta- ja kitkarenkaiden eroihin ja kerrotaan nastan ja renkaan tuotekehityksestä. Lehden takakannessa on myös tietoa uudesta kilpailusta.

Vuoden 2019 talvirengasesitteen löydät täältä.

Suomalaisten nastasuosikki talvesta toiseen

Suomessa Kumhon renkailla on ajettu jo 25 vuoden ajan.

Erityisen Kumhon talvirenkaista tekee se, että nastarenkaiden takaa löytyy kotimaista osaamista. Tiesithän, että kaikkien Suomessa myytävien nastarenkaiden nastat valmistaa turkulainen Scason Oy. Pohjoisiin talviolosuhteisiin tarkoitetut nastat pitävät pintansa vaikeissakin olosuhteissa.

Yhdessä Kumho-renkaat ja Scason-nastat ovat täydellisen lyömätön kulkupari. Lisäksi tuotekehittelyn ansiosta saavutetaan parempi pito mahdollisimman vähäisin tiekulutuksin.

Rengaskuvastomme esittelee nasta- ja kitkarenkaiden erot

Yleisesti voidaan sanoa, että nastarenkaan parhaat ominaisuudet tulevat esiin liukkaalla jääpinnalla.

Kitkarenkaan ehdoton etu on sen soveltuvuus lumiselle sekä sohjoiselle ja märälle tielle. Kitkojen hyvät ominaisuudet tulevat esiin tasaisissa talviolosuhteissa kokeneen ja ennakoivan kuljettajan ohjastamina. Kitkojen äänitaso on myös hiljaisempi.

Lisätietoa nasta- ja kitkarenkaiden eroista löydät kuvastostamme sekä jälleenmyyjiltämme.

Saatko auton pysähtymään tien näkyvällä osalla?

Turvallisen talviajon takana ovat hyvät renkaat ja mielenmaltti.

Rengasesitteen Uskaltaako talvella lähteä liikenteeseen? -artikkelissa käsitellään talviajon erityispiirteitä. Riittävä ennakointi, ajonopeuden sovittaminen olosuhteisiin ja omiin taitoihin ja renkaiden pitäminen menosuunnassa tuottaa jo jonkin verran turvallista ajoa.

Lähimmän Kumho-rengasliikkeesi löydät täältä.

Artikkelin kategoriat: Rengasesite | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: