Kumho News 2/2019 talvirengasesite on julkaistu

26.9.2019

Kumhon asiakaslehti Kumho News ja talvirengaskuvasto ilmestyvät taas!

Alla olevasta Kumho News 2/2019 -lehdestä löydät Kumhon talven 2019 talvirenkaat keskiaukeamalta. Uutisartikkeleissa tutustutetaan lukijat mm. uuteen WINTERCRAFT WI31+ -renkaaseen. Voit lukea pääuutisen joko alta suoraan lehden esikatselusta tai selaamalla sivua vielä hieman alaspäin. Lisäksi lehdessä on sivu renkaiden EU-merkinnöistä. Lehden takakannessa on myös tietoa uudesta kilpailusta (lanseeraus 1.1o.), jossa arvotaan loka-joulukuussa 2019 joka kuukausi kylpylä- tai laskettelumatkalahjakortteja.

Lähimmän Kumho-rengasliikkeesi löydät täältä.

 


 

uusi wintercraft 31+ nastarengas jossa on 200 nastaa

 

Kumho Wintercraft WI31+ haastaa talven

Pysäyttävä uutuus talviajoon – Lisää nastoja ja pitoa talviteille

Kumhon suosittu Wintercraft WI31 -nastarengas on saanut rinnalleen uuden WI31+ mallin. Plus-merkki kertoo siitä, että mallissa on uusi optimoitu ja kulutusta kestävä kumiseos. Lisäksi kahdessa suosituimmassa koossa on 150 nastan sijasta 200 nastaa.

Uudistetulla renkaalla auton jarrutus ja käsittely lumella sekä jäällä helpottuu merkittävästi. Luottamusta herättää myös se seikka, että päivitetyn renkaan päivitetyt Scason XT-Turbine -nastat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

HYÖDYT

+ Lisää turvallisuutta talviajoon lumella: Rengas on jämäkkä ja luotettava, koska uusi kumiseos ja suurempi nastamäärä tuo ajoon varmuutta. Auton käsiteltävyys paranee ja rengas mukautuu hyvin epätasaiseenkin tienpintaan.
+ Paremmat jarrutusominaisuudet: Optimaalinen nastojen sijoittelu takaa maksimoidut jarrutus- ja käsittelyominaisuudet, joten parhaita mahdollisia jarrutusominaisuuksia etsivän autoilijan kannattaa hankkia tiheänastaiset renkaat.
+ Parempi käsiteltävyys jäisellä pinnalla: Tästä ominaisuudesta ovat kiitollisia muutkin kuin ne, jotka eivät mielellään lähde liikenteeseen, jos tielle on muodostunut jäätä. Parempi pito on tervetullut ominaisuus Suomen oloissa.
+ Ei aiheuta lisähuolta tien kulumisesta: Koska renkaassa on enemmän nastoja, ensimmäinen ajatus on, että tien kuluminen lisääntyy. Kumho-nastarenkaille on kuitenkin tehty lain vaatimat tienkulutustestit, jotka myös WI31+ on läpikäynyt ja läpäissyt asiallisesti.

Huippuominaisuuksia talviajoon

Tiheänastaiseen WI31+ malliin on ladattu nykyaikaisen tuotekehityksen myötä kaikki viimeisimmät rengas- ja nastateknologian sekä uudenlaisen kumiseoksen tuomat hyödyt.

Näiden yhteistuloksena WI31+ on jämäkkä, rengas käyttäytyy liukkaalla rauhallisesti ja se kulkee urissa vakaasti. Käsiteltävyys on erinomainen, eikä pito lopu kesken Suomen sateisessa ja märässä talvessakaan. Nastojen suunnitelmallisella sijoittelulla on myös merkitystä rengasmeluun, joka on saatu pidettyä maltillisella tasolla.

Suomen talvikelejä ei voi poistaa, mutta niiden aiheuttamat ongelmat tieliikenteessä voidaan minimoida. Siksi parasta mahdollista pitoa, jarrutusominaisuuksia, ajettavuutta ja turvallisuutta haluavan suomalaisen autoilijan on syytä ottaa WI31+ hankintalistalle.

 

kumho wintercraft 31+ nastarenkaat kuvattuna sivusta

Uutuus
Tiheänastainen Wi31+
Suosituimmissa kokoluokissa tasan 200 nastaa.

Testitulokset

(Finland Test World)

Käsiteltävyys jäisellä tiellä

WI31+ (200 nastaa) 123 %
WI31 (150 nastaa) 100 %

Käsiteltävyys lumella

WI31+ (200 nastaa) 103 %
WI31 (150 nastaa) 100 %

Artikkelin kategoriat: Rengasesite | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: