Mitä yhteistä on Volkswagen Pololla ja Dodge Viperilla? Molempiin asennetaan jo tehtaalla Kumhon renkaat!

19.3.2018

Kaikki uudet Volkswagen Polot lähtevät autotehtaalta Espanjasta varustettuna Kumhon renkailla. Aikaisemmin olemme olleet rengastoimittajana Polojen viidennelle sukupolvelle ja nyt yhteistyö jatkuu kuudennen sukupolven autojen kanssa. Tehtaalla autoihin asennetaan taloudelliset Kumho Ecowing KH27 -malliset kesärenkaat.

Dodge Viper tarvitsee renkaat, joissa on asennetta ja suorituskykyä. Sporttiseen ajoon soveltuvat Kumho Ecsta V720 -renkaat on kehitetty juuri Dodge Viperia varten. Renkaiden pintakuvio, käytetyt materiaalit ja matala profiili antavat erinomaiset ajoominaisuudet vauhdikkaassa ajossa ja ajo sadekelillä on myös turvallista.

 

kuva dodge viperistä ja kumhon renkaista

KUMHO 25 vuotta Suomessa

Suomen teillä on ajettu Kumho-renkailla jo 25 vuoden ajan Scason Oy:n maahantuomana. Moni on saattanut sekoittaa Kumhon Kuhmoon, mutta vaikka käytämme talvirenkaissa suomalaisia nastoja, niin emme alun perin ole Suomesta. Kumhon nimi tulee korean kielestä ja tarkoittaa kirkasta järveä.

 

kumho 25 vuotta suomessa

 

KUMHO ON MERCEDES G-LUOKAN VIRALLINEN RENGASTOIMITTAJA

Kumhon renkaat asennetaan monen merkkiauton alle jo tehtaalla. Muun muassa sellaiset arvostetut autobrändit kuten Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault-Nissan ja Fiat-Chrysler luottavat Kumho-renkaisiin.

 

lähikuva kumhon renkaista

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: