kumho jälleenmyyjät banneri
Kumho kisapainike

Kumho - henkilöauton renkaat

Kumhon maailmanlaajuiseksi kasvanut rengastarina sai alkunsa yli 50 vuotta sitten. Olemme kasvaneet autoilun yleistymisen kanssa rinta rinnan ja kiihdyttäneet ohi monen kilpailevan rengasmerkin. Tällä hetkellä Kumho on 9. suurin rengasvalmistaja maailmassa. Seitsemän kymmenestä suurimmasta henkilöautojen valmistajasta käyttää Kumho-renkaita jo tehtaan valmistuslinjalla.

Tänä päivänä Kumho tunnetaan suorituskykyisistä henkilöautojen renkaista, jotka eivät jätä autoilijaa pulaan missään tilanteessa.

Innovatiivisuus, jatkuva tuotekehitys ja luotettava testaus ovat rengaskehityksemme kulmakiviä. Haluamme kehittää ja valmistaa henkilöauton renkaita, jotka ovat paitsi turvallisia ja kestäviä, myös taloudellisia ja hiljaisia. Kumhon kesärenkaat ovat mainio valinta sinulle, kun arvostat hyvää märkäpitoa ja taloudellisuutta. Talvirenkaat puolestaan on tehty varta vasten Pohjolan olosuhteisiin.

”Parasta laatua järkevään hintaan”

Kumho tarjoaa ison merkin laadun järkihintaan.

Kumhon lupaus on ’parasta laatua järkevään hintaan’. Tämä on sitä mitä me Suomessakin haluamme luvata. Kumho-renkaat hankkimalla saat laatua, muttet ylihintaan! Sellaisella hinnalla mihin jokaisella suomalaisella autoilijalla on varaa. Ominaisuuksista yhtään tinkimättä!

Kumho-renkaat ovat suosittuja yksinkertaisesti siksi, että ne ovat luotettavaa laatua. Kun laittaa alle Kumhot, voi olla varma siitä, että saa turvalliset ja taloudelliset renkaat suoraan hyllystä. Kumho kehittää, valmistaa ja markkinoi renkaita ensisijaisesti henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin.

Kumho-turvallisuutta on kuitenkin myös lentoliikenteessä, sillä valmistamme myös lentokoneen renkaita. Tuomme samaa tinkimätöntä turvallisuutta niin ilmailuun kuin autoiluun maan päällä, sillä liikenteessä kuin liikenteessä turvallisuus ei ole koskaan kompromissi.

Ajatpa sitten nelivedolla, perhefarmarilla, edustusautolla, urheiluautolla tai isolla rekalla, Kumhot tarjoavat suorituskykyä, kestävyyttä, turvallisuutta, taloudellisuutta ja ajomukavuutta.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

ES31

ES31 kesärengas on edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Tällä pieneen tai isoonkin henkilöautoon. Taloudellinen ja ympäristöystävällinen rengas. Tasapainoisessa ja hiljaisessa renkaassa on hyvä pito erilaisissa olosuhteissa. Turvallinen ja kestävä valinta.

KL33

KL33 kesärengas on premium-luokan rengas henkilöautoihin. Matalaääninen ja erinomainen ajomukavuus.

PS31

PS31 on kesärengas touring- ja sport-autoihin, millä on täydellinen balanssi korkeissakin nopeuksissa ja hiljaiset tieäänet. Se on turvallinen valinta ja suunniteltu viemään kuljettaja seuraavalle tasolle.

WS31

WS31 nastarengas isoille henkilöautoille ja katumaastureille antaa optimaalisella nastojen asettelulla erinomaisen pidon ja hyvät käsittelyominaisuudet jäällä ja lumella. Moderni kumiseostekniikka. Suomessa valmistetut ja testatut laadukkaat Scason-nastat takaavat erinomaisen pidon talviolosuhteissa.

PS31

PS31 on kesärengas SUV-autoihin, millä on täydellinen balanssi korkeissakin nopeuksissa ja hiljaiset tieäänet. Se on turvallinen valinta ja suunniteltu viemään kuljettaja seuraavalle tasolle.

PS71

PS71 kesärengas on on uusi, moderni malli touring- ja sport-autoihin. Erinomainen märällä ja kuivalla alustalla. Loistavat käsittelyominaisuudet antavat ajovakautta ja hiljaisuutta jopa suurilla nopeuksilla.

PS91

PS91 kesärengas on kehitetty todellisille urheiluautoille. Luja ja vakaa pintamalli antaa loistavan pidon kiihdytettäessä ja jarruttaessa niin märällä kuin kuivalla.

HS-51

HS51 kesärengas on uutuustuote touring- ja sport-autoille. Se on mukava ja turvallinen rengas sekä erinomainen ajaa märällä ja kuivalla. HS51 on kestävä rengas ja tasaisesti kuluva.

Wi-31

Wi-31 nastarengas henkilöautoille sopii Suomen talvisiin olosuhteisiin optimaalisen nastojen asettelun ansiosta. Parannetut jarrutus- ja käsittelyominaisuudet epäsymmetrisen kolmiulotteisen urituksen ansiosta. Modernin kumiseostekniikan ansiosta parempi hallinta lumella ja jäällä. Suomessa valmistetut ja testatut laadukkaat Scason XT-turbine -nastat takaavat erinomaisen pidon ääriolosuhteissa.

HP-91

HP91 kesärengas on korkealuokkainen ja hiljainen uutuus niin henkilöautoihin kuin SUV-autoihinkin. Tällä tasapainoisella renkaalla on erinomainen ajomukavuus ja hyvä pito kaikissa sääolosuhteissa.

KL-21

KL-21 kesärengas sopii moneen henkilöautoon ja siinä yhdistyy alhaiset melupäästöt, erinomainen ajomukavuus ja tasapainoinen suorituskyky. Sen kruunaa sulava käsiteltävyys kaikissa sääolosuhteissa.

KU-31

KU-31 kesärengas on parhaimmillaan touring- ja sport-autoissa. Renkaalla on optimaalinen käsiteltävyys sekä kuivalla että märällä. Sillä on myös loistava vesiliirtokäytös. Huomioi tyylikäs ECSTA-logo keskiharjanteessa.

KU-39

KU-39 kesärengas sopii erityisesti touring-ja sport-autoihin. Se on erinomainen rengas märällä ja kuivalla. Sen loistavat käsittelyominaisuudet antavat maksimaalisen ajovakauden. Rengas on hiljainen jopa suurilla nopeuksilla.  

KH-27

KH27 kesärengas on edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Tällä pieneen tai isoonkin henkilöautoon sopivalla renkaalla saavutat optimaalisen polttoainetehokkuuden. KH27 on hiljainen ja mukava rengas, jolla on hyvä märkäpito. Renkaalla on loistavat EU-Label arvot.

KW-31

KW-31 on kitkarengas henkilöautoille maksimoidulla pidolla ja jarrutusteholla lumella. Parannettu kaarreajettavuus ja käsittely lumisilla sekä jäisillä teillä. Renkaan olka-alueilla jäätä ja lunta poistava muotoilu.

KH-15

KH15 kesärenkaalla on harmoninen suorituskyky, alhainen melutaso ja parannettu ajomukavuus.

KH-17

KH-17 kesärengas on kestävä, hiljainen ja vaivaton rengas ajettaessa. Sillä on optimaalinen vierintävastus, joten se sopii taloudelliseen ajoon henkilöautoilla.