Henkilöauton kesärenkaat (2020) | Laatua järkihintaan | Kumho
kumho jälleenmyyjät banneri

Henkilöauton kesärenkaat Kumholta takaavat laatua järkihintaan

Kumhon valikoimasta on helppo valita Suomen olosuhteisiin sopivat hyvät henkilöauton kesärenkaat ominaisuuksista ja turvallisuudesta tinkimättä.

Henkilöauton kesärenkaat voivat kulua yllättävänkin nopeasti, jos et huomioi tiettyjä asioita henkilöauton renkaan käytössä:

» Lue lisää

 • Muista ajaa taloudellisesti ja ennakoi jarrutustilanteet.
 • Vältä voimakkaita kiihdytyksiä ja jarrutuksia sekä kaahailua kaarteissa ja kadunkulmissa.
 • Huolehdi rengaspaineista – liian alhainen rengaspaine vaikeuttaa hallittavuutta ja lisää vierintävastusta.
 • Tarkista rengaspaineet vähintään kerran kuukaudessa kylmästä renkaasta.
 • Muista vaihtaa myös pyörien paikkaa.
 • Kierrätä renkaita etu- ja taka-akselien välillä pyörimissuuntaa muuttamatta, jotta renkaat kuluisivat tasaisemmin. Jos renkaiden kuntoerot pääsevät kasvamaan, paremmat renkaat laitetaan taakse.

Hyvien kesärenkaiden tunnusmerkit

Kesärenkaiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, ja esimerkiksi EU-rengasmerkinnät antavat hyvin tietoa päätöksenteon tueksi.

EU-rengasmerkinnät kertovat

 • renkaan polttoainetaloudellisuuden,
 • märkäpidon ja
 • ulkoisten rengasäänien määrän desibeleinä.

Esimerkiksi hiljainen kesärengas antaa tilaa myös muille äänille.

Kumhon hiljaiset kesärenkaat, kuten KU-39, PS31 tai PS71, pitävät tieäänet maltillisina jopa suurilla nopeuksilla ajettaessa. On kuitenkin hyvä muistaa, että ulkoinen vierintämelu ei korreloi auton sisätilan melun kanssa.

Hyvien henkilöauton kesärenkaiden kuuluu toimia niin asfaltilla kuin kiharaisilla sora- ja hiekkateillä. Mukavuudesta ei myöskään pidä tinkiä, vaikka sää näyttäisi nurjimmat puolensa, kun taivaalta sataa vettä ja tienpinnat lainehtivat vedestä.

Kumhon kesärenkaat takaavat mukavuutta, mikä on yksi Kumhon neljästä arvosta

Hyvät henkilöauton kesärenkaat varmistavat matkanteon, mutta meille ei riitä, että renkaat pyörivät, vaan ajamisen pitää myös olla hauskaa.

Hauskan ajokokemuksen syntymisessä tärkeä tekijä on juuri mukavuus, vaatimus, jonka myös Kumhon kesärenkaat takaavat.

Haluamme varmistaa kaikille autoilijoille miellyttävän ajon Suomen vaativissa olosuhteissa, erilaisilla teillä ja erilaisissa keleissä, oli autosi lähes millainen tahansa.

Kesärenkaat muihin autotyyppeihin ominaisuuksista tinkimättä

SUV-autojen kesärenkaat | Maasturin kesärenkaat | Pakettiauton kesärenkaat | Kaikki kesärenkaat

 • Automalli

 • Rengastyyppi

Kumho WATTRUN VS31 kesärengas ekologisille autoille

VS31

WATTRUN VS31 henkilöauton kesärengas on suunniteltu ekologisille autoille sekä sähköautoille kaupunkiajoon.

kumhon ecowing ES31 kesarengas

ES31

ES31 henkilöauton kesärengas on edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Pieneen tai isoonkin henkilöautoon. Taloudellinen ja ympäristöystävällinen rengas. Tasapainoisessa ja hiljaisessa renkaassa on hyvä pito erilaisissa olosuhteissa. Turvallinen ja kestävä valinta.

hiljainen kesärengas kumho PS71 sport ja touring autoihin

PS71

PS71 kesärengas on on uusi, moderni malli touring- ja sport-autoihin. Erinomainen märällä ja kuivalla alustalla. Kesärenkaan loistavat käsittelyominaisuudet antavat ajovakautta ja hiljaisuutta jopa suurilla nopeuksilla.

PS91 kesärengas urheiluautoille

PS91

PS91 kesärengas on kehitetty todellisille urheiluautoille. Luja ja vakaa pintamalli antaa loistavan pidon kiihdytettäessä ja jarruttaessa niin märällä kuin kuivalla.

kumhon HS51 kesärengas touring- ja sport-autoille

HS51

HS51 kesärengas on uutuustuote touring- ja sport-autoille. Se on mukava ja turvallinen rengas sekä erinomainen ajaa märällä ja kuivalla. HS51 on kestävä rengas ja tasaisesti kuluva.

HP91 kesärengas henkilö- ja suv-autoihin

HP91

HP91 kesärengas on korkealuokkainen ja hiljainen uutuus henkilöautoihin. Tällä tasapainoisella renkaalla on erinomainen ajomukavuus ja hyvä pito kaikissa sääolosuhteissa.

KU-39 sopii touring-ja sport-autoihin

KU39

KU39 kesärengas sopii erityisesti touring-ja sport-autoihin. Se on erinomainen rengas märällä ja kuivalla. Sen loistavat käsittelyominaisuudet antavat maksimaalisen ajovakauden. Rengas on hiljainen jopa suurilla nopeuksilla.  

kumhon edullinen ecowing KH27 kesärengas

KH27

KH27 kesärengas on edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Tällä pieneen tai isoonkin henkilöautoon sopivalla renkaalla saavutat optimaalisen polttoainetehokkuuden. KH27 on hiljainen ja mukava rengas, jolla on hyvä märkäpito. Renkaalla on loistavat EU-Label arvot. Katso myös muut henkilöauton kesärenkaat

kumho KH17 kesärengas

KH17

KH17 kesärengas on kestävä, hiljainen ja vaivaton rengas ajettaessa. Sillä on optimaalinen vierintävastus, joten se sopii taloudelliseen ajoon henkilöautoilla.