Kesärenkaat henkilöautoon | Laatua järkihintaan - Kumho
kumho jälleenmyyjät banneri

Kumho - kesärenkaat henkilöautoihin

Kumhon valikoimasta on helppo valita Suomen olosuhteisiin sopivat hyvät henkilöauton kesärenkaat turvallisuudesta tinkimättä. Hyvää märkäpitoa ja taloudellisuutta arvostavalle Kumhon kesärenkaat ovat oiva valinta. Kumhon renkaita kiitetään ammattiautoilijoiden keskuudessa kestävyydestä ja hiljaisuudesta.

Kumho-renkaat ovat jatkuvan tuotekehityksen alla. Rengasvalmistajat ovat panostaneet viime vuosina ekologisiin renkaisiin. Kumho on ollut tässä vuosia jo suunnannäyttäjä Ecowing-renkaillaan.

» Lue lisää...

Kumhon kesärengasmalliston erityyppiset pintamallit tarjoavat jokaisen autoilijan ajotottumusten mukaan suorituskykyä, kestävyyttä, turvallisuutta, energiataloudellisuutta ja ajamisen mukavuutta.

Kumho-renkaita myyvät rengasliikkeet ovat asiantuntijoita omalla alallaan – heidän tärkeänä tehtävänä on auttaa asiakasta valinnassaan kertomalla selkeästi hinta-, laatu- ja turvallisuustekijöistä. Oman alueesi asiantuntevat Kumhoja edustavat rengasliikkeet löydät Kumhon jälleenmyyjälistauksesta.

Katso Kumhon kesärenkaat netistä alla olevan rengasvalitsimen kautta, ja kysy hinta lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Tunnettujen automerkkien valinta

Moniin tunnettuihin automerkkeihin ja -malleihin asennetaan Kumhot alle jo tehtaalla, esimerkkeinä BMW, Chrysler, Dacia, Dodge, Fiat, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes-Benz, Skoda, SsangYong ja Volkswagen.

Henkilöauton kesärenkaat voivat kulua yllättävänkin nopeasti, jos et huomioi tiettyjä asioita henkilöauton renkaan käytössä:

  • Muista ajaa taloudellisesti ja ennakoi jarrutustilanteet.
  • Vältä voimakkaita kiihdytyksiä ja jarrutuksia sekä kaahailua kaarteissa ja kadunkulmissa.
  • Huolehdi rengaspaineista – liian alhainen rengaspaine vaikeuttaa hallittavuutta ja lisää vierintävastusta.
  • Tarkista rengaspaineet vähintään kerran kuukaudessa kylmästä renkaasta.
  • Muista vaihtaa myös pyörien paikkaa.
  • Kierrätä renkaita etu- ja taka-akselien välillä pyörimissuuntaa muuttamatta, jotta renkaat kuluisivat tasaisemmin. Jos renkaiden kuntoerot pääsevät kasvamaan, paremmat renkaat laitetaan taakse.

Hyvien kesärenkaiden tunnusmerkit

Renkaiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, ja esimerkiksi EU-rengasmerkinnät antavat hyvin tietoa päätöksenteon tueksi. EU-rengasmerkinnät kertovat renkaan polttoainetaloudellisuuden, märkäpidon ja ulkoisten rengasäänien määrän desibeleinä. On kuitenkin hyvä muistaa, että ulkoinen vierintämelu ei korreloi auton sisätilan melun kanssa.

Hyvien henkilöauton kesärenkaiden kuuluu toimia niin asfaltilla kuin kiharaisilla sora- ja hiekkateillä. Mukavuudesta ei myöskään pidä tinkiä, vaikka sää näyttäisi nurjimmat puolensa, kun taivaalta sataa vettä ja tienpinnat lainehtivat vedestä.

Yksi Kumhon neljästä arvosta on mukavuus. Hyvät henkilöauton kesärenkaat varmistavat matkanteon, mutta meille ei riitä, että renkaat pyörivät, vaan ajamisen pitää myös olla hauskaa.

Hauskan ajokokemuksen syntymisessä tärkeä tekijä on mukavuus, vaatimus, jonka myös Kumhon henkilöauton talvirenkaat täyttävät.

Haluamme varmistaa kaikille autoilijoille miellyttävän ajon Suomen vaativissa olosuhteissa, erilaisilla teillä ja erilaisissa keleissä.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

kumho ecowing ES31 kesärengas

ES31

ES31 henkilöauton kesärengas on edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Tällä pieneen tai isoonkin henkilöautoon. Taloudellinen ja ympäristöystävällinen rengas. Tasapainoisessa ja hiljaisessa renkaassa on hyvä pito erilaisissa olosuhteissa. Turvallinen ja kestävä valinta.

kumho KL33 kesärengas

KL33

KL33 kesärengas on premium-luokan rengas henkilöautoihin. Matalaääninen ja erinomainen ajomukavuus.

PS31 sport ja touring autojen kesärengas

PS31

PS31 on kesärengas touring- ja sport-autoihin, millä on täydellinen balanssi korkeissakin nopeuksissa ja hiljaiset tieäänet. Se on turvallinen valinta ja suunniteltu viemään kuljettaja seuraavalle tasolle.

PS91 kesärengas urheiluautoille

PS91

PS91 kesärengas on kehitetty SUV-autoille. Luja ja vakaa pintamalli antaa loistavan pidon kiihdytettäessä ja jarruttaessa niin märällä kuin kuivalla.

kumhon HS51 kesärengas touring- ja sport-autoille

HS-51

HS51 kesärengas on uutuustuote SUV-autoille. Se on mukava ja turvallinen rengas sekä erinomainen ajaa märällä ja kuivalla. HS51 on kestävä rengas ja tasaisesti kuluva.

kumho PS71 kesärengas sport ja touring autoihin

PS71

PS71 kesärengas on on uusi, moderni malli SUV-autoihin. Erinomainen märällä ja kuivalla alustalla. Loistavat käsittelyominaisuudet antavat ajovakautta ja hiljaisuutta jopa suurilla nopeuksilla.

MT51

MT51 maastoautorengas (M+S) on erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Erikoisrakenne, joka estää kivien jäämisen uriin. Erinomaiset ominaisuudet myös tiellä ajamiseen. Koska MT51:llä on “POR” (offroad professional) -merkintä, se ei tarvitse EU- (EC 1222-2009) tai rengasääni/polttoainetaloudellisuus/märkäpito -merkintöjä (ECE R117).

PS31 sport ja touring autojen kesärengas

PS31

PS31 on kesärengas SUV-autoihin, millä on täydellinen balanssi korkeissakin nopeuksissa ja hiljaiset tieäänet. Se on turvallinen valinta ja suunniteltu viemään kuljettaja seuraavalle tasolle.

kumho PS71 kesärengas sport ja touring autoihin

PS71

PS71 kesärengas on on uusi, moderni malli touring- ja sport-autoihin. Erinomainen märällä ja kuivalla alustalla. Kesärenkaan loistavat käsittelyominaisuudet antavat ajovakautta ja hiljaisuutta jopa suurilla nopeuksilla.

kumho KL33 kesärengas

KL33

KL33 kesärengas on premium-luokan rengas SUV-autoihin. Matalaääninen ja erinomainen ajomukavuus. Hyvä pito-ominaisuus märällä ja lumella. M+S

PS91 kesärengas urheiluautoille

PS91

PS91 kesärengas on kehitetty todellisille urheiluautoille. Luja ja vakaa pintamalli antaa loistavan pidon kiihdytettäessä ja jarruttaessa niin märällä kuin kuivalla.

kumho zetum KR26 kesärengas

KR26 Zetum

KR26 kesärengas on edullinen koko perheen autoille suunniteltu rengas. Siinä yhdistyvät polttoainetehokkuus ja ajomukavuus. Kumhon tekemä ja suunnittelema, varsinainen arjen rengas.

kumhon HS51 kesärengas touring- ja sport-autoille

HS-51

HS51 kesärengas on uutuustuote touring- ja sport-autoille. Se on mukava ja turvallinen rengas sekä erinomainen ajaa märällä ja kuivalla. HS51 on kestävä rengas ja tasaisesti kuluva.

HP91 kesärengas henkilö- ja suv-autoihin

HP-91

HP91 kesärengas on korkealuokkainen ja hiljainen uutuus niin henkilöautoihin kuin SUV-autoihinkin. Tällä tasapainoisella renkaalla on erinomainen ajomukavuus ja hyvä pito kaikissa sääolosuhteissa.

kumho KL-21 kesärengas henkilöautoihin

KL-21

KL-21 kesärengas sopii moneen henkilöautoon ja siinä yhdistyy alhaiset melupäästöt, erinomainen ajomukavuus ja tasapainoinen suorituskyky. Sen kruunaa sulava käsiteltävyys kaikissa sääolosuhteissa.

kumhon KU-31 kesärengas on parhaimmillaan touring- ja sport-autoissa

KU-31

KU-31 kesärengas on parhaimmillaan touring- ja sport-autoissa. Renkaalla on optimaalinen käsiteltävyys sekä kuivalla että märällä. Sillä on myös loistava vesiliirtokäytös. Huomioi tyylikäs ECSTA-logo keskiharjanteessa.

KU-39 sopii touring-ja sport-autoihin

KU-39

KU-39 kesärengas sopii erityisesti touring-ja sport-autoihin. Se on erinomainen rengas märällä ja kuivalla. Sen loistavat käsittelyominaisuudet antavat maksimaalisen ajovakauden. Rengas on hiljainen jopa suurilla nopeuksilla.  

kumhon edullinen ecowing KH27 kesärengas

KH-27

KH27 kesärengas on edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Tällä pieneen tai isoonkin henkilöautoon sopivalla renkaalla saavutat optimaalisen polttoainetehokkuuden. KH27 on hiljainen ja mukava rengas, jolla on hyvä märkäpito. Renkaalla on loistavat EU-Label arvot.

kumhon solus KH15 kesärengas

KH-15

KH15 kesärenkaalla on harmoninen suorituskyky, alhainen melutaso ja parannettu ajomukavuus.

kumho KH17 kesärengas

KH-17

KH-17 kesärengas on kestävä, hiljainen ja vaivaton rengas ajettaessa. Sillä on optimaalinen vierintävastus, joten se sopii taloudelliseen ajoon henkilöautoilla.