Kesärenkaat henkilöautoihin | Osta laatua järkihintaan | Kumho
kumho jälleenmyyjät banneri

Kumho - henkilöauton kesärenkaat

Kumhon valikoimasta on helppo valita Suomen olosuhteisiin sopivat hyvät henkilöauton kesärenkaat turvallisuudesta tinkimättä.

Henkilöauton kesärenkaat voivat kulua yllättävänkin nopeasti, jos et huomioi tiettyjä asioita henkilöauton renkaan käytössä:

» Lue lisää...

  • Muista ajaa taloudellisesti ja ennakoi jarrutustilanteet.
  • Vältä voimakkaita kiihdytyksiä ja jarrutuksia sekä kaahailua kaarteissa ja kadunkulmissa.
  • Huolehdi rengaspaineista – liian alhainen rengaspaine vaikeuttaa hallittavuutta ja lisää vierintävastusta.
  • Tarkista rengaspaineet vähintään kerran kuukaudessa kylmästä renkaasta.
  • Muista vaihtaa myös pyörien paikkaa.
  • Kierrätä renkaita etu- ja taka-akselien välillä pyörimissuuntaa muuttamatta, jotta renkaat kuluisivat tasaisemmin. Jos renkaiden kuntoerot pääsevät kasvamaan, paremmat renkaat laitetaan taakse.

Hyvien kesärenkaiden tunnusmerkit

Henkilöauton renkaiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, ja esimerkiksi EU-rengasmerkinnät antavat hyvin tietoa päätöksenteon tueksi. EU-rengasmerkinnät kertovat renkaan polttoainetaloudellisuuden, märkäpidon ja ulkoisten rengasäänien määrän desibeleinä.

Esimerkiksi hiljainen kesärengas antaa tilaa myös muille äänille.

Kumhon hiljaiset kesärenkaat, kuten KU-39, PS31 tai PS71, pitävät tieäänet maltillisina jopa suurilla nopeuksilla ajettaessa. On kuitenkin hyvä muistaa, että ulkoinen vierintämelu ei korreloi auton sisätilan melun kanssa.

Hyvien henkilöauton kesärenkaiden kuuluu toimia niin asfaltilla kuin kiharaisilla sora- ja hiekkateillä. Mukavuudesta ei myöskään pidä tinkiä, vaikka sää näyttäisi nurjimmat puolensa, kun taivaalta sataa vettä ja tienpinnat lainehtivat vedestä.

Yksi Kumhon neljästä arvosta on mukavuus

Hyvät henkilöauton kesärenkaat varmistavat matkanteon, mutta meille ei riitä, että renkaat pyörivät, vaan ajamisen pitää myös olla hauskaa.

Hauskan ajokokemuksen syntymisessä tärkeä tekijä on juuri mukavuus, vaatimus, jonka myös Kumhon henkilöauton talvirenkaat täyttävät.

Haluamme varmistaa kaikille autoilijoille miellyttävän ajon Suomen vaativissa olosuhteissa, erilaisilla teillä ja erilaisissa keleissä, oli autosi lähes millainen tahansa.

Tähän voit luottaa myös silloin, jos olet hankkimassa SUV-autoosi kesärenkaita.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

Kumho WATTRUN VS31 kesärengas ekologisille autoille

VS31

WATTRUN VS31 henkilöauton kesärengas on suunniteltu ekologisille autoille sekä sähköautoille kaupunkiajoon.

kumhon ecowing ES31 kesarengas

ES31

ES31 henkilöauton kesärengas on edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Tällä pieneen tai isoonkin henkilöautoon. Taloudellinen ja ympäristöystävällinen rengas. Tasapainoisessa ja hiljaisessa renkaassa on hyvä pito erilaisissa olosuhteissa. Turvallinen ja kestävä valinta.

PS31 sport ja touring autojen kesärengas

PS31

PS31 on kesärengas touring- ja sport-autoihin, millä on täydellinen balanssi korkeissakin nopeuksissa ja hiljaiset tieäänet. Se on turvallinen valinta ja suunniteltu viemään kuljettaja seuraavalle tasolle.

kumho PS71 kesärengas sport ja touring autoihin

PS71

PS71 kesärengas on on uusi, moderni malli touring- ja sport-autoihin. Erinomainen märällä ja kuivalla alustalla. Kesärenkaan loistavat käsittelyominaisuudet antavat ajovakautta ja hiljaisuutta jopa suurilla nopeuksilla.

PS91 kesärengas urheiluautoille

PS91

PS91 kesärengas on kehitetty todellisille urheiluautoille. Luja ja vakaa pintamalli antaa loistavan pidon kiihdytettäessä ja jarruttaessa niin märällä kuin kuivalla.

kumhon HS51 kesärengas touring- ja sport-autoille

HS-51

HS51 kesärengas on uutuustuote touring- ja sport-autoille. Se on mukava ja turvallinen rengas sekä erinomainen ajaa märällä ja kuivalla. HS51 on kestävä rengas ja tasaisesti kuluva.

HP91 kesärengas henkilö- ja suv-autoihin

HP-91

HP91 kesärengas on korkealuokkainen ja hiljainen uutuus henkilöautoihin. Tällä tasapainoisella renkaalla on erinomainen ajomukavuus ja hyvä pito kaikissa sääolosuhteissa.

kumhon KU-31 kesärengas on parhaimmillaan touring- ja sport-autoissa

KU-31

KU-31 kesärengas on parhaimmillaan touring- ja sport-autoissa. Renkaalla on optimaalinen käsiteltävyys sekä kuivalla että märällä. Sillä on myös loistava vesiliirtokäytös. Huomioi tyylikäs ECSTA-logo keskiharjanteessa.

KU-39 sopii touring-ja sport-autoihin

KU-39

KU-39 kesärengas sopii erityisesti touring-ja sport-autoihin. Se on erinomainen rengas märällä ja kuivalla. Sen loistavat käsittelyominaisuudet antavat maksimaalisen ajovakauden. Rengas on hiljainen jopa suurilla nopeuksilla.  

kumhon edullinen ecowing KH27 kesärengas

KH-27

KH27 kesärengas on edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa. Tällä pieneen tai isoonkin henkilöautoon sopivalla renkaalla saavutat optimaalisen polttoainetehokkuuden. KH27 on hiljainen ja mukava rengas, jolla on hyvä märkäpito. Renkaalla on loistavat EU-Label arvot. Katso myös muut henkilöauton kesärenkaat

kumho KH17 kesärengas

KH-17

KH-17 kesärengas on kestävä, hiljainen ja vaivaton rengas ajettaessa. Sillä on optimaalinen vierintävastus, joten se sopii taloudelliseen ajoon henkilöautoilla.