Maastoauton renkaat (myös 4x4) useille eri tienpinnoille ja käyttötarkoituksiin

Käytitpä maastoautoa enemmän kaupunkien kaduilla, maastossa tai työtehtävissä, sopivat renkaat löytyy Kumhon valikoimista.

Nykypäivän maastoautojen renkaiden pitää selviytyä usein niin asfaltilla, soralla kuin maastossakin.

Valikoimastamme löytyykin monipuolisia vaihtoehtoja käytettäväksi useille eri tienpinnoille ja käyttötarkoituksiin.

Maastoauton kesärenkaat | Maastoauton talvirenkaat

» Lue lisää

Renkaat täyttävät myös ns. offroad-tarpeet kun maastoautolta vaaditaan kykyä kulkea mäkisillä, savisilla, soraisilla tai kivikkoisilla teillä

Tällöin maastoauton renkaan valinnassa tulee huomioida oman tarpeeseen sopiva renkaan pintakuvio, jolle neliveto eli 4×4 antaa omat haasteensa.

Meiltä löytyy maastoauton renkaat myös tällaisiin haastaviin niin sanottuihin offroad-tarpeisiin. Alta löydät muun muassa karkeakuvioiset offroad professional -renkaat, joissa on erikoisrakenne mikä estää kivien jäämisen uriin.

Kumhon renkaat asennetaan monen merkkiauton alle jo tehtaalla

Muun muassa sellaiset arvostetut autobrändit kuten Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Renault-Nissan ja Fiat-Chrysler luottavat Kumho-renkaisiin.

Parhaimpana osoituksena maastoautojen renkaiden tuotekehityksestä on viime aikainen uutinen, että Kumho valittiin Mercedes Benzin G-luokan viralliseksi OEM-rengastoimittajaksi suoraan autotehtaan tuotantolinjalle.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

KC11

KC11 nastarengas on moderni rengas maastoautoihin. Samansuuntainen pintakuviointi ja uudenkaltainen profiilirakenne täydelliseen pitoon lumella ja jäällä. Poikkeuksellisen hyvät käsittelyominaisuudet märällä ja kuivissa olosuhteissa. Pitkään kestävä rengas. M+S.

AT61

AT61 kesärengas (M+S) on kevyeen maastokäyttöön soveltuva (M+S) yleisrengas. Renkaalla on erinomaiset ominaisuudet tiellä ajamiseen

MT51

MT51 maastoautorengas (M+S) on erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Erikoisrakenne, joka estää kivien jäämisen uriin. Erinomaiset ominaisuudet myös tiellä ajamiseen. Koska MT51:llä on “POR” (offroad professional) -merkintä, se ei tarvitse EU- (EC 1222-2009) tai rengasääni/polttoainetaloudellisuus/märkäpito -merkintöjä (ECE R117).

KL71

KL71 kesärengas (POR) on maastoautoille erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Sillä on erikoisrakenne, joka estää kivien jäämisen uriin. Renkaalla on hyvät ominaisuudet tiellä ajamiseen.

KL51

KL51 kesä/talvirengas (M+S) on moderni katumaasturi- ja maastoautorengas. Se on ominaisuuksiltaan hiljainen ja mukava. Sillä on loistavat ajo-ominaisuudet.