kumho jälleenmyyjät banneri
Kumho kisapainike

Kumho - maastoauton renkaat

Käytitpä maastoautoa enemmän kaupunkien kaduilla, maastossa tai työtehtävissä, sopivat renkaat löytyy Kumhon valikoimista.

Nykypäivän maastoautojen renkaiden pitää selviytyä usein niin asfaltilla, soralla kuin maastossakin. Valikoimastamme löytyykin monipuolisia vaihtoehtoja käytettäväksi useille eri tienpinnoille ja käyttötarkoituksiin. Joskus kuitenkin maastoautolta vaaditaan kykyä kulkea mäkisillä, savisilla, soraisilla tai kivikkoisilla teillä. Tällöin maastoauton renkaan valinnassa tulee huomioida oman tarpeeseen sopiva renkaan pintakuvio, jolle neliveto eli 4×4 antaa omat haasteensa. Meiltä löytyy maastoauton renkaat myös tällaisiin haastaviin niin sanottuihin offroad -tarpeisiin. Alta löydät muun muassa karkeakuvioiset offroad professional -renkaat, joissa on erikoisrakenne mikä estää kivien jäämisen uriin.

Kumhon renkaat asennetaan monen merkkiauton alle jo tehtaalla. Muun muassa sellaiset arvostetut autobrändit kuten Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Renault-Nissan ja Fiat-Chrysler luottavat Kumho-renkaisiin. Parhaimpana osoituksena maastoautojen renkaiden tuotekehityksestä on viime aikainen uutinen, että Kumho valittiin Mercedes Benzin G-luokan viralliseksi OEM-rengastoimittajaksi suoraan autotehtaan tuotantolinjalle.

Neuvoja ja apua omaan rengasvalintaasi löydät ympäri Suomen asiantuntevista Kumho-rengasliikkeistä tältä sivulta.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

MT51

MT51 maastoautorengas (M+S) on erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Erikoisrakenne, joka estää kivien jäämisen uriin. Erinomaiset ominaisuudet myös tiellä ajamiseen. Koska MT51:llä on “POR” (offroad professional) -merkintä, se ei tarvitse EU- (EC 1222-2009) tai rengasääni/polttoainetaloudellisuus/märkäpito -merkintöjä (ECE R117).

WI31

WI-31 nastarengas SUV/maastoautolle sopii jäisiin olosuhteisiin optimaalisen nastojen asettelun ansiosta. Parannettu pito- ja jarrutuskyky jäällä ja lumella epäsymmetrisellä kolmiulotteisella urituksella. Viimeisimmän kumiseostekniikan ansiosta parempi hallinta jäällä. Suomessa valmistetut ja testatut laadukkaat Scason XT-turbine -nastat takaavat erinomaisen pidon ääriolosuhteissa.

KC-11

KC-11 nastarengas on moderni rengas katumaastureihin, maastoajoneuvoihin ja pakettiautoihin. Samansuuntainen pintakuviointi ja uudenkaltainen profiilirakenne täydelliseen pitoon lumella ja jäällä. Poikkeuksellisen hyvät käsittelyominaisuudet märällä ja kuivissa olosuhteissa. Pitkään kestävä rengas M+S.

KW-31

KW-31 kitkarengas antaa SUV/maastoautolle maksimoidun pidon ja jarrutustehon lumella. Renkaassa on parannettu kaarreajettavuus sekä käsittely lumisilla ja jäisillä teillä. Tämän talvirenkaan olka-alueilla on jäätä ja lunta poistava muotoilu.

HP-91

HP-91 kesärengas on korkealuokkainen ja hiljainen uutuus SUV-kokoluokkaan. Erinomainen ajomukavuus ja tasapainoinen. Hyvä pito kaikissa sääolosuhteissa.

KL-51

KL-51 talvi/kesärengas (M+S) on moderni henkilöauton rengas. Se on ominaisuuksiltaan hiljainen ja mukava. Sillä on loistavat ajo-ominaisuudet.

KL-71

KL-71 talvirengas (M+S) on maastoautoille erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Sillä on erikoisrakenne, joka estää kivien jäämisen uriin. Renkaalla on hyvät ominaisuudet tiellä ajamiseen.

KL-78

KL-78 kesärengas (M+S) on hyvä maastoauton yleisrengas sekä tielle että maastoon. Renkaan mallimerkintä on kyljessä myös valkoisella.

KL-51

KL-51 kesä/talvirengas (M+S) on moderni katumaasturi- ja maastoautorengas. Se on ominaisuuksiltaan hiljainen ja mukava. Sillä on loistavat ajo-ominaisuudet.

KC-15

KC-15 kitkarengas katumaastureihin ja maastoajoneuvoihin viimeisimmän sukupolven korkeamman suorituskyvyn teknologialla. Epäsymmetrinen profiili on suunniteltu erinomaisia käsittelyominaisuuksia varten. Valmistusmateriaali uusimman sukupolven piidioksidi-kumiyhdiste. Nastaton rengas M+S.

KC-16

KC-16 nastarengas sopii katumaastureihin ja maastoajoneuvoihin. Suunniteltu erityisesti talvisiin olosuhteisiin. Poikkeuksellisen hyvä ohjausvakaus. Tässä talvirenkaassa on erityinen pintakuvio suorituskyvyn parantamiseen märissä oloissa, lumella ja jäällä.