Maasturin renkaat | Kestävyyttä järkihintaan - Kumho
kumho jälleenmyyjät banneri
kumho jälleenmyyjät banneri

Kumho - maastoauton renkaat

Käytitpä maastoautoa enemmän kaupunkien kaduilla, maastossa tai työtehtävissä, sopivat renkaat löytyy Kumhon valikoimista.

» Lue lisää...

Nykypäivän maastoautojen renkaiden pitää selviytyä usein niin asfaltilla, soralla kuin maastossakin. Valikoimastamme löytyykin monipuolisia vaihtoehtoja käytettäväksi useille eri tienpinnoille ja käyttötarkoituksiin. Joskus kuitenkin maastoautolta vaaditaan kykyä kulkea mäkisillä, savisilla, soraisilla tai kivikkoisilla teillä. Tällöin maastoauton renkaan valinnassa tulee huomioida oman tarpeeseen sopiva renkaan pintakuvio, jolle neliveto eli 4×4 antaa omat haasteensa. Meiltä löytyy maastoauton renkaat myös tällaisiin haastaviin niin sanottuihin offroad-tarpeisiin. Alta löydät muun muassa karkeakuvioiset offroad professional -renkaat, joissa on erikoisrakenne mikä estää kivien jäämisen uriin.

Kumhon renkaat asennetaan monen merkkiauton alle jo tehtaalla. Muun muassa sellaiset arvostetut autobrändit kuten Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Renault-Nissan ja Fiat-Chrysler luottavat Kumho-renkaisiin. Parhaimpana osoituksena maastoautojen renkaiden tuotekehityksestä on viime aikainen uutinen, että Kumho valittiin Mercedes Benzin G-luokan viralliseksi OEM-rengastoimittajaksi suoraan autotehtaan tuotantolinjalle.

Neuvoja ja apua omaan rengasvalintaasi löydät ympäri Suomen asiantuntevista Kumho-rengasliikkeistä tältä sivulta.

Muista, että Kumholta löydät myös kattavan valikoiman henkilöauton renkaita.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

MT51

MT51

MT51 maastoautorengas (M+S) on erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Erikoisrakenne, joka estää kivien jäämisen uriin. Erinomaiset ominaisuudet myös tiellä ajamiseen. Koska MT51:llä on “POR” (offroad professional) -merkintä, se ei tarvitse EU- (EC 1222-2009) tai rengasääni/polttoainetaloudellisuus/märkäpito -merkintöjä (ECE R117).

wi31 talvirengas suv-autoille

WI31

WI-31 nastarengas SUV/maastoautolle sopii jäisiin olosuhteisiin optimaalisen nastojen asettelun ansiosta. Parannettu pito- ja jarrutuskyky jäällä ja lumella epäsymmetrisellä kolmiulotteisella urituksella. Viimeisimmän kumiseostekniikan ansiosta parempi hallinta jäällä. Suomessa valmistetut ja testatut laadukkaat Scason XT-turbine -nastat takaavat erinomaisen pidon ääriolosuhteissa.

kumho KW-31 kitkarengas henkilöautoille

KW31

KW31 kitkarengas antaa SUV/maastoautolle maksimoidun pidon ja jarrutustehon lumella. Renkaassa on parannettu kaarreajettavuus sekä käsittely lumisilla ja jäisillä teillä. Tämän talvirenkaan olka-alueilla on jäätä ja lunta poistava muotoilu.

kumhon KL-51 regas sopii kesä ja talviajoon

KL-51

KL-51 talvi/kesärengas (M+S) on moderni henkilöauton rengas. Se on ominaisuuksiltaan hiljainen ja mukava. Sillä on loistavat ajo-ominaisuudet.

KL-71

KL-71 talvirengas (M+S) on maastoautoille erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Sillä on erikoisrakenne, joka estää kivien jäämisen uriin. Renkaalla on hyvät ominaisuudet tiellä ajamiseen.

KL-78

KL-78 kesärengas (M+S) on hyvä maastoauton yleisrengas sekä tielle että maastoon. Renkaan mallimerkintä on kyljessä myös valkoisella.

kumhon KL-51 regas sopii kesä ja talviajoon

KL-51

KL-51 kesä/talvirengas (M+S) on moderni katumaasturi- ja maastoautorengas. Se on ominaisuuksiltaan hiljainen ja mukava. Sillä on loistavat ajo-ominaisuudet.

kumho izen KC-15 kitkarengas

KC15

KC15 kitkarengas katumaastureihin ja maastoajoneuvoihin viimeisimmän sukupolven korkeamman suorituskyvyn teknologialla. Epäsymmetrinen profiili on suunniteltu erinomaisia käsittelyominaisuuksia varten. Valmistusmateriaali uusimman sukupolven piidioksidi-kumiyhdiste. Nastaton rengas M+S.

kumhon izen KC-16 nastarengas sopii katumaastureihin ja maastoajoneuvoihin

KC16

KC16 nastarengas sopii katumaastureihin ja maastoajoneuvoihin. Suunniteltu erityisesti talvisiin olosuhteisiin. Poikkeuksellisen hyvä ohjausvakaus. Tässä talvirenkaassa on erityinen pintakuvio suorituskyvyn parantamiseen märissä oloissa, lumella ja jäällä.