Maasturin kesärenkaat

Etsinnässä hyvät maasturin renkaat kesäkeleille?

Kumhon valikoimasta löydät renkaita moneen menoon, niin vaihtelevaan maastoon kuin katumaasturin maantieajoon. Maastoautorenkaissa sekä SUV-katumaasturin renkaissa hyvän urasuunnittelun lisäksi painopisteitä löytyy myös kantavuuden ja ohjattavuuden suhteen.

» Lue lisää

Kiviseen ja mäkiseen ajoon

Kun ajot tehdään pääasiassa haastavissa olosuhteissa, kuten mäkisissä maastoissa tai kivikkoisissa pohjissa, on tärkeää, että renkaat ovat juuri tähän käyttöön suunnitellut.

Kumhon valmistamissa maastureiden kesäkelien renkaissa pääosassa on erikoisrakenne, joka mahdollistaa sen, että uriin ei kerry kiviä.

Valikoimastamme löytyy myös ns. offroad-renkaat, jolloin siitä ei löydy rengasääni/polttoainekulutus/märkäpito -merkintöjä, vaan tärkeintä on sujuva eteneminen haastavissa olosuhteissa.

Kumhon malli MT51 on ns. offroad professional -rengas.

Yleisrenkaat vaihtelevaan ajoon

Kumhon KL-78-malli on maastoauton kesärenkaiden aatelia, sillä tämä yleisrengas soveltuu niin maantieajoon kuin maastoonkin. Hyvä ohjattavuus kaikilla pinnoilla.

Katumaasturien renkaat

Kun kyseessä on enemmän ajoa maantiellä, löytyy Kumholta ratkaisuja myös tähän. Erityisesti voimme suositella KL-51-malliston renkaita, jotka sopivat varsinaisten maastoautojen lisäksi erityisen hyvin myös katumaastureille. SUV-renkaissa korostuu matala rengasääni, joka tekee kaupunkiajosta miellyttävämpää.

Maasturin renkaat kesäkeleille Kumholta – kysy lisää!

Lisätietoa erilaisista rengasmahdollisuuksista maastoautoille ja SUV-autoille löydät jälleenmyyjiltämme kautta maan. Kumho-renkaiden asiantuntijat suosittelevat ajoneuvoosi ja käyttötarpeisiisi sopivimman rengasmallin.

Kysy ihmeessä lisää!

Muut kesärenkaat

Henkilöauton kesärenkaat | SUV-autojen kesärenkaat | Pakettiauton kesärenkaat

  • Automalli

  • Rengastyyppi

HP71

HP71 on uusi premium-luokan kesärengas hyvällä märkäpidolla ja jarrutusmatkalla henkilöautoille. Kehityksessä on panostettu ajomukavuuteen, alhaiseen melutasoon ja kestävyyteen. HP71 on saatavilla myös SUV-autoihin.

AT61

AT61 kesärengas (M+S) on kevyeen maastokäyttöön soveltuva (M+S) yleisrengas. Renkaalla on erinomaiset ominaisuudet tiellä ajamiseen

MT51

MT51 maastoautorengas (M+S) on erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Erikoisrakenne, joka estää kivien jäämisen uriin. Erinomaiset ominaisuudet myös tiellä ajamiseen. Koska MT51:llä on “POR” (offroad professional) -merkintä, se ei tarvitse EU- (EC 1222-2009) tai rengasääni/polttoainetaloudellisuus/märkäpito -merkintöjä (ECE R117).

KL71

KL71 kesärengas (POR) on maastoautoille erinomainen rengas mäkiseen ja kivikkoiseen maastoon. Sillä on erikoisrakenne, joka estää kivien jäämisen uriin. Renkaalla on hyvät ominaisuudet tiellä ajamiseen.

KL51

KL51 kesä/talvirengas (M+S) on moderni katumaasturi- ja maastoautorengas. Se on ominaisuuksiltaan hiljainen ja mukava. Sillä on loistavat ajo-ominaisuudet.