Pakettiauton renkaat Kumholta

Kumho kehittää, valmistaa ja markkinoi renkaita henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin. Tuomme tinkimätöntä turvallisuutta niin pakettiautoille, matkailuautoille kuin raskaammallekin kalustolle, sillä liikenteessä kuin liikenteessä turvallisuus ei ole koskaan kompromissi.

Tänä päivänä Kumho tunnetaan suorituskykyisistä renkaista, jotka eivät jätä autoilijaa pulaan missään tilanteessa. Pakettiauton renkaat eivät ole tästä poikkeus.

» Lue lisää

Innovatiivisuus, jatkuva tuotekehitys ja luotettava testaus ovat rengaskehityksemme kulmakiviä. Näin kuljettajat kaikkialla maailmassa voivat nauttia autolleen räätälöityjen suorituskykyisten Kumho-renkaiden ominaisuuksista.

Taloudellisuutta ja ajomukavuutta Kumhoilla

Ajatpa sitten pakettiautolla, jakeluautolla tai isommalla kalustolla, Kumhot tarjoavat suorituskykyä, kestävyyttä, turvallisuutta, energiataloudellisuutta ja ajomukavuutta pakettiautojen kesärenkaisiin ja renkaisiin talviolosuhteissa.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

KC53

KC53 kesärengas on uutuustuote niin pakettiautoihin, kuin myös retkeily- ja matkailuautoihin. Sillä on matala vierintävastus ja optimaalinen polttoainetaloudellisuus. Loistava ja mukava ajolaatu märillä ja kuivilla teillä.

CW11

CW11 nastarengas on moderni uutuusrengas pakettiautoihin sekä hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin. Vinosuuntaisen keskiosan urituksen ja 3D-lamellien ansiosta nastarenkaalla on erinomainen suorituskyky ja jarrutusteho jäällä.Optimoitu nastojen asettelu reunoille ja keskelle suomalaisin Scason MR11-nastoin. Hyvä kuormituksen kesto ja erinomainen kulutuskestävyys mahdollistaa pitkät kilometrit.     Viimeisintä rengasteknologiaa hyödyntämällä olemme onnistuneet yhdistämään pohjoisen talveen sopivat ominaisuudet: • Optimoitu nastojen sijoittelu…...

KC11

KC11 nastarengas on moderni rengas pakettiautoihin, hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin. Samansuuntainen pintakuviointi ja uudenkaltainen profiilirakenne täydelliseen pitoon lumella ja jäällä. Poikkeuksellisen hyvät käsittelyominaisuudet märällä ja kuivissa olosuhteissa. Pitkään kestävä rengas. M+S.

CW51

CW51 on moderni kitkarengas pakettiautoihin, millä on erinomainen pito ja ohjattavuus lumella. Sen pitäväksi muotoiltu talviprofiili riittävin lamellein antaa käsiteltävyyttä ja jarrutuspitoa. Parannettu suorituskyky myös kuivalla ja märällä tiellä.