Pakettiauton renkaat | Taloudellisuutta järkihintaan - Kumho
kumho jälleenmyyjät banneri

Pakettiauton renkaat Kumholta

Kumho kehittää, valmistaa ja markkinoi renkaita henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin. Tuomme tinkimätöntä turvallisuutta niin pakettiautoille, matkailuautoille kuin raskaammallekin kalustolle, sillä liikenteessä kuin liikenteessä turvallisuus ei ole koskaan kompromissi.

» Lue lisää...

Tänä päivänä Kumho tunnetaan suorituskykyisistä renkaista, jotka eivät jätä autoilijaa pulaan missään tilanteessa. Pakettiauton renkaat eivät ole tästä poikkeus.

Innovatiivisuus, jatkuva tuotekehitys ja luotettava testaus ovat rengaskehityksemme kulmakiviä. Näin kuljettajat kaikkialla maailmassa voivat nauttia autolleen räätälöityjen suorituskykyisten Kumho-renkaiden ominaisuuksista.

Ajatpa sitten pakettiautolla, jakeluautolla tai isommalla kalustolla, Kumhot tarjoavat suorituskykyä, kestävyyttä, turvallisuutta, energiataloudellisuutta ja ajomukavuutta pakettiautojen kesärenkaisiin ja renkaisiin talviolosuhteissa.

Lisätietoja pakettiauton renkaista saat asiantuntevista Kumho-rengasliikkeistä. Yhteystiedot löydät helposti Jälleenmyyjät-sivulta.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

kumhon KC-11 nastarengas pakettiautoihin

KC11

KC11 nastarengas on moderni rengas pakettiautoihin, hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin. Samansuuntainen pintakuviointi ja uudenkaltainen profiilirakenne täydelliseen pitoon lumella ja jäällä. Poikkeuksellisen hyvät käsittelyominaisuudet märällä ja kuivissa olosuhteissa. Pitkään kestävä rengas. M+S.

kumho 857 radial kesärengas pakettiautoille

857

857 kesärengas pakettiautoille antaa erinomaiset ajo-ominaisuudet sekä märissä että kuivissa olosuhteissa. Pitkäkestoinen, hiljainen ja mukava rengas. Sopii myös retkeily- ja matkailuautoihin.

kumhon portran KC-53 kesärengas paketti-, retkeily- ja matkailuautoihin

KC-53

KC-53 kesärengas on uutuustuote niin pakettiautoihin, kuin myös retkeily- ja matkailuautoihin. Sillä on matala vierintävastus ja optimaalinen polttoainetaloudellisuus. Loistava ja mukava ajolaatu märillä ja kuivilla teillä.

kumho CW-51 kitkarengas pakettiautoihin

CW51

CW51 kitkarengas on moderni rengas pakettiautoihin. Siinä on lumella ja jäällä pitävä talviprofiili sekä hyvä ohjattavuus.