Kesärenkaat pakettiautoon

Kumho tarjoaa kesärenkaat pakettiautoon järkihintaan.

Edulliset ja laadukkaat Kumho-renkaat ovat erityisesti ammattikuljettajien suosiossa. Kestävä ja turvallinen rengas on varma valinta vuodesta toiseen.

Kesärenkaat pakettiautoon, retkeily- ja matkailuautoihin ja muihin ajoneuvoihin löydät paikalliselta Kumho-asiantuntijalta.

» Lue lisää

Mitkä ovat Kumho-kesärenkaiden tärkeimmät ominaisuudet?

Vastusta vesiliirtoon

Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota märkäpitoon. Pakettiautojen kuormalasti asettaa erityishaasteita rengassuunnitteluun.

Alhainen vierintävastus

Pakettiautojen kesärenkaiden ilmanpaineet tulee tarkistaa säännöllisesti taloudellisen ja turvallisen ajon varmistamiseksi.

Joko vaihdetaan uudet kesärenkaat pakettiautoon?

Pakettiautojen renkaiden kausivaihto tulee suorittaa ajallaan siinä missä muidenkin ajoneuvojen.

Kesärenkaiden urasyvyydeksi laki määrittelee vähintään 1,6 mm. Suositeltu ja turvallinen urasyvyys olisi kuitenkin reilut 4 mm, mielellään hieman ylikin.

Kun rengasuraa on jäljellä 4 mm, 125 km/h tuntivauhdissa renkaalla on kosketuspintaa tiehen 11 %. Uusilla renkailla (8 mm urasyvyys) vastaava luku on 47 %.

Kun urasyvyyttä on riittävästi, pito on hyvä ja vesiliirron riski vähenee.

Kun urasyvyyttä on vain hieman, kannattaa renkaat vaihtaa.

Asiantuntevassa rengasliikkeessä uusien renkaiden vaihto käy nopeasti, ja samalla saadaan esimerkiksi renkaiden pyörimissuunta ja rengaspaineet kuntoon. Oikea pyörimissuunta ilmenee renkaan kyljestä, ja on yleensä merkitty nuolella.

Kun alla on alumiinivanteet, renkaiden pultit tulee kiristää noin 100–200 kilometrin jälkeen oikeaan momenttiin. Renkaiden kiristyksen voi tehdä itse, mutta homman tekee mieluusti myös rengasliike.

Myös peltivanteiden kohdalla kiristys on suositeltavaa.

Kysyttävää?

Millaiset kesärenkaat pakettiautoon tulisi valita? Kumhon rengasmallistosta löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, apua valintaan löytyy jälleenmyyjältä.

Paikallinen rengasliike auttaa sopivimman pakettiauton renkaan valinnassa.

Muut kesärenkaat

Henkilöauton kesärenkaat | SUV-autojen kesärenkaat | Maasturin kesärenkaat

  • Automalli

  • Rengastyyppi

KC53

KC53 kesärengas on uutuustuote niin pakettiautoihin, kuin myös retkeily- ja matkailuautoihin. Sillä on matala vierintävastus ja optimaalinen polttoainetaloudellisuus. Loistava ja mukava ajolaatu märillä ja kuivilla teillä.