Talvirenkaat pakettiautoihin

Kumholta löydät laadukkaat talvirenkaat pakettiautoihin, hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin. Tarkkaan harkittu pintakuviointi ja profiilirakenne varmistavat hyvän pidon liukkailla talvikeleillä.

Valitsetpa nastat tai kitkat, saat varmasti pitävät Kumhot talvikeleille.

» Lue lisää

Pitävät renkaat talveen

Kun kyse on talviolosuhteista, on pitävyys ensisijaista. Kumhon pakettiautojen talvirenkaat toimivat niin loskaisella kelillä kuin jääpinnoilla varmistaen turvallisen kuljetuksen.

Tarkastamalla rengaspaineet myös talvella, löytyy paras mahdollinen pito.

Polttoainetaloudelliset renkaat

Alhainen vierintävastus mahdollistaa taloudellisen ajon. Kun kilometrejä syntyy runsaasti, on aika katsastaa millaisilla renkailla ajaa.

Säästöä saadaan laadukkaiden, polttoainetaloudellisten renkaiden kautta.

Jäätävän hiljaiset

Talvirenkaiden melutasoon on kiinnitetty mallistossamme erityistä huomiota. Hiljaiset renkaat tekevät matkanteosta mukavampaa.

Nastat vai kitkat pakettiautoon?

Valitako nastaton talvirengas vai kitkat pakettiautoon? Koulukuntaa löytyy moneen, mutta asian ratkaisee yleensä ajo-olosuhteet ja käyttötarve.

Nastat ovat kiistattoman parhaat kovalla jäisellä tiellä.

Kaupunkiolosuhteissa erilaiset pinnan vaihtelut, mäet ja risteysalueet tuovat myös nastojen parhaat puolet esiin.

Kitkojen parhaimmat puolet tulevat esiin sohjoisilla ja lumisilla teillä.

Kitkat sopivat kokeneille ja rauhallisen tyylin kuskeille, ennakoivan ajotyylin kuljettajille. Kitkat ovat vakaiden talviolosuhteiden ja lumiteiden ykköset.

Asfalttitie myös kiittää, sillä se kuluttaa vähemmän tien pintaa.

Joko vaihdetaan?

Kitkarenkaat voit vaihtaa alle hieman aiemmin kuin nastalliset talvirenkaat.

Kun pakettiauton talvirenkaiden urasyvyys on 5 mm, on syytä varautua renkaan vaihtoon.

Vähimmäissyvyydeksi on suositeltu 3 mm, mutta sellaisilla renkailla ei ole kovinkaan turvallista ajaa. Vaihda siis pakettiauton talvirenkaat ajoissa, näin pysyvät kuski, kanssa-autoilijat ja kuormakin kuosissa.

Alle parhaimmat mahdolliset renkaat

Lisätietoa pakettiauton talvirenkaista saat Kumho-jälleenmyyjältä.

Paikallisesta rengasliikkeestäsi löydät asiantuntijoiden avulla sopivimmat pakettiauton renkaat käyttötarkoituksiisi ja tietenkin helpon ja nopean asennuspalvelun.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

CW11

CW11 nastarengas on moderni uutuusrengas pakettiautoihin sekä hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin. Vinosuuntaisen keskiosan urituksen ja 3D-lamellien ansiosta nastarenkaalla on erinomainen suorituskyky ja jarrutusteho jäällä.Optimoitu nastojen asettelu reunoille ja keskelle suomalaisin Scason MR11-nastoin. Hyvä kuormituksen kesto ja erinomainen kulutuskestävyys mahdollistaa pitkät kilometrit.     Viimeisintä rengasteknologiaa hyödyntämällä olemme onnistuneet yhdistämään pohjoisen talveen sopivat ominaisuudet: • Optimoitu nastojen sijoittelu…...

KC11

KC11 nastarengas on moderni rengas pakettiautoihin, hyötyajoneuvoihin ja matkailuautoihin. Samansuuntainen pintakuviointi ja uudenkaltainen profiilirakenne täydelliseen pitoon lumella ja jäällä. Poikkeuksellisen hyvät käsittelyominaisuudet märällä ja kuivissa olosuhteissa. Pitkään kestävä rengas. M+S.

CW51

CW51 on moderni kitkarengas pakettiautoihin, millä on erinomainen pito ja ohjattavuus lumella. Sen pitäväksi muotoiltu talviprofiili riittävin lamellein antaa käsiteltävyyttä ja jarrutuspitoa. Parannettu suorituskyky myös kuivalla ja märällä tiellä.