Kaikille akseleille tarkoitetut raskaan kaluston renkaat

Etsinnässä edulliset renkaat kovaan ajoon?

Kumhon kattavasta rengasvalikoimasta löydät laadukkaat kaikille akseleille tarkoitetut raskaan kaluston renkaat järkevään hintaan.

Kaikille akseleille tarkoitettujen renkaiden suunnittelussa pääpaino on turvallisuudessa, hyvässä ohjautuvuudessa ja taloudellisessa ajossa.

Kumholta löydät raskaan kaluston renkaita, jotka ovat suunniteltu erityisesti kaukoliikenteen pitkään ajoon sekä renkaita lähiliikenteen tarpeisiin, jolloin ajossa korostuvat pinnan vaihtelut, kaarteet ja useat jarrutukset.

Myös vaativa työmaa-ajo vaihtelevassa maastossa on huomioitu mm. maansiirtokoneiden renkaissa.

» Lue lisää

Kestävä rengas – pitkä käyttöikä

Raskaan kaluston kaikkien akseleiden renkaissa korostuu pintakuvioinnin ja hyvän kumiseoksen merkitys. Sopiva uritus ja hyvä pinnoitus yhdessä tukevan rungon kanssa tekee renkaasta mahdollisimman kestävän. Kestävä, pitkäikäinen rengas on taloudellinen pitkien vaihtovälien ansioista.

Vaativiin ajo-olosuhteisiin

Sataapa vettä tai soraa, Kumhon kaikille akseleille tarkoitetut renkaat pitävät pintansa vaativissakin olosuhteissa. Hyvä lumi- ja märkäpito, sekä jään, hiekan ja kivien aiheuttamat vahingot vähenevät, kun käytössä on laadukas rengas.

Sen lisäksi, että rengasvalinta on turvallisuusasia, on sillä merkityksensä myös työmukavuudessa. Hyvän renkaan ansiosta ohjattavuus paranee haastavillakin reiteillä.

Kumholta löydät myös ohjaavat renkaat, perävaunun renkaat ja vetävät renkaat.

Kaikille akseleille tarkoitetut renkaissa löytyy valinnanvaraa

Valikoimastamme löytyy renkaita niin maansiirtokalustoon, kuorma-autoihin kuin linja-autoliikenteeseen. Renkaamme ovat syystä paljon työkseen ajavien suosikki vuodesta toiseen.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

KMA12

KMA12 on tarkoitettu kaikille akseleille. Rengas kestää hyvin kivisessä maastossa.

KMA03 C

KMA03c on vahva on/off road -käyttöön tarkoitettu rengas kaikille akseleille. Sen geometriset urat estävät kulutuspinnan vahingot sekä kivien kiinnijäämisen.

KLA11

KLA11 sopii kaikille akseleille. Se on suunniteltu pitkille kuljetusmatkoille, joten se on taloudellinen käytössä – kulutusta kestävä ja energiapihi.

KMA01+

KMA01+ on on&off road -käyttöön ja maantieajoon sopiva jokaisen akselin rengas. Uusi vyörakenne lisää renkaan kestoa ja se on lisäksi vakaa ohjattava.

KMA02

KMA02 on tarkoitettu kaikille akseleille. Se on vakaa ohjattava ja kestää kovaakin kulutusta kivisillä teillä ja alustoilla.