Raskaan kaluston ohjaavat renkaat

Etsinnässä kestävät raskaan kaluston ohjaavat renkaat?

Kumholta löytyy laadukkaita ratkaisuja niin talvi- kuin kesäkeleille, samoin renkaita, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Mukavan leveä kulutuspinta ja erityinen kumiseos lisäävät ajokilometrejä ja tuovat parempaa käsiteltävyyttä. Hyvin suunniteltu pintakuviointi varmistaa alhaisen pyörimisvastuksen.

Näin energiankulutus vähenee, samoin rengasmelu saadaan kuriin.

Hyvä märkäpito ja tarttuvuus liukkailla tuo turvaa ajoon.

» Lue lisää

Renkaat pitkän matkan kuljetuksille

Esimerkiksi Kumhon KLS03-malli on suunniteltu erityisesti pitkän matkan ajoon. Uusi kumiseos vähentää energian tarvetta. Vaihtoväli renkaalla pysyy mukavan pitkänä erityisen kuvion ansiosta.

Renkaat lähikuljetuksiin

Ajettaessa lyhyitä matkoja renkaat saavat osansa jarrutuksista, erilaisista pinnanvaihteluista, kaarteista jne. Kun renkaat suunnitellaan juuri tällaista ajoa silmällä pitäen, on renkaan kestävyys huippuluokkaa. Esimerkiksi Kumhon KRS15-malli on suunniteltu juuri alueelliseen ajoon.

Tarkasta renkaat säännöllisesti

Säännöllinen rengastarkastus on tarpeen myös raskaan kaluston kohdalla. Kuluminen riippuu paljon käytöstä, mutta kestävyydessä osaansa kantaa myös rengaspaineet. Liian vähäinen tai korkea rengaspaine näkyy nopeasti renkaiden turhana kulumisena.

Ammattilaisten suosikkirenkaat

Kun ajaa työkseen paljon, on väliä millaiset renkaat ovat alla. Kestävät ja turvalliset renkaat tuovat arkeen helppoa etenemistä ilman jatkuvaa huolta renkaiden kunnosta.

Lisätietoa raskaan kaluston ohjaavista renkaista saat paikalliselta jälleenmyyjältäsi.

Kumholta löydät myös

  • Automalli

  • Rengastyyppi

KWA03

KWA03 on ohjaava talvirengas.

KXS10

KXS10 on ohjaavan akselin talvirengas, jossa on M+S ja kolmen huipun Mountain Snow Flake -merkinnät. Se on erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön sopiva rengas, joka on testattu myös talvikäyttöön. Kiviejektori vähentää vaurioriskejä, kivien painautumista sekä jäämistä renkaaseen ja parantaa jopa uudelleen pinnoittamista. Lamelloitu kulutuspinta parantaa märkä- ja talviajoa ja vähentää kivien kerääntymistä renkaan runkoon. Renkaassa on leveä…...

KRS50

KRS50 on ohjaavalle akselille suunniteltu rengas. Sen käyttöikä on pidentynyt: rengas kestää jopa 10% enemmän kilometrejä verrattuna edeltäjiinsä. Kumiseos antaa käyttömukavuutta ja estää nopean kulumisen ja ikääntymisen.

KLS03

KLS03 on polttoainetta säästävä ohjaavan akselin rengas, joka on suunniteltu pitkille kuljetuksille. Siinä on uusi kumiseos, joka vähentää energian tarvetta. Renkaassa on kestävä vaihtoväliä pidentävä kuviointi sekä erinomainen ohjattavuus ja pito sateella.

KRS03

KRS03 on ohjaavan akselin rengas, joka on vakaa ohjattava. Sen leveä ja syvä pintakuvio lisää käyttöikää.