Kumho perävaunun renkaat

Kumhon raskaan kaluston perävaunujen renkaat ovat varma valinta vaativaankin käyttöön.

Valikoimastamme löytyy renkaita niin pitkän matkan ajoon kuin lähiliikenteeseen.

Renkaiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota kestävyyteen. Leveä ja syvä kulutuspinta mahdollistaa tasaisen kulumisen ja entistä pidemmän käyttöajan.

» Lue lisää

Ammattilaisen selvä valinta on Kumhon perävaunun renkaat

Kumhon perävaunun renkaat pitävät kuosinsa pitkään. Jatkuvan kehittelyn tuloksena voimme tarjota ammattiliikenteeseen yhä turvallisempia ja kestävämpiä renkaita.

Luotettavien renkaidemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme helppoa ajoa, ja mahdollisuuden keskittyä itse kuljetustapahtumaan täydellä teholla.

Meiltä myös peräkärry- ja trailerirenkaat

Kumhon trailerirenkaat tuovat kaivattua vakautta tärkeän lastin kuljetukseen. Trailerirenkaiden tekniset ominaisuudet täyttävät vaativankin käytön vaatimukset.

Trailerirenkaiden suunnittelussa käyttömukavuus ja turvallisuus on nostettu arvoonsa. Kumhon ratkaisut sopivat niin peräkärryjen kuin esimerkiksi venetrailereiden vetoon.

Kumholta saat myös

Lisätietoa paikalliselta jälleenmyyjältä

Kun mietinnässä ovat raskaan kaluston perävaunun renkaat, apua tärkeään valintaan löytyy Kumhon rengasasiantuntijalta.

Renkaat tulisi valita pääasiallisen kuljetustehtävän mukaan, jolloin renkaasta saadaan kaikki suunniteltu hyöty irti.

Rengasliikkeistä saat tarkempaa lisätietoa siitä, millainen perävaunun rengas sopii tarkoitukseen parhaiten. Parhaimmat ja edullisimmat renkaat löytyvät Kumhon laajasta valikoimasta.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

KXT10

KXT10 on raskaan kaluston perävaunun rengas.

KRT03

KRT03 on perävaunun akseleille sopiva rengas, jonka syvä ja leveä kulutuspinta tuo pidemmän käyttöajan ja tasaisen kulumisen. Kiviejektorit kaikissa urissa puhdistavat sen tehokkaasti kivistä ja optimoitu kulutuspinta pitkittäisurilla estää epätasaisen kulumisen sekä parantaa polttoainetaloutta.

KLT03

KLT03 on energiapihi trailereihin ja perävaunuihin sopiva rengas, joka sopii pitkän matkan ajoon.