Vetävän akselin renkaat | Kestävyyttä järkihintaan - Kumho
kumho jälleenmyyjät banneri

Vetävät renkaat vaativaan käyttöön

15 prosenttia pidempi käyttöikä!

Kumhon vetävien akselien suunnittelussa korostuu pitävä kuviointi.

Oikeanlainen kumiseos varmistaa, että rengas kestää menoa, olipa kyseessä maantieajo tai rosoisempi maasto. Vetorenkaissa löytyy valinnanvaraa niin kesäkeleille kuin talviolosuhteille, myös ympärivuotiseen käyttöön.

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme, ja se näkyykin renkaissamme siten, että voimme laskea niille jopa 15 % pidemmän käyttöiän.

» Lue lisää

Vaativaan maastoon

Erilaisille maastoajoneuvoille Kumholta löytyy esimerkiksi malli KMD01C, jonka erityispiirteenä on syvä ja kestävä pintakuviointi.

Kun kuviointi on suunniteltu vaativaan maastoon, kestää rengas paremmin haasteellista maastoa.

Kivien ja soran tarttuminen renkaaseen lyhentää renkaan käyttöikää, siksi Kumho suunnittelee rengaskuvioinnit tarkkaan erityisolosuhteet huomioonottaen.

Pitkien matkojen vetävät renkaat

Polttoainetehokas vetorengas on paljon ajavan suosikki. Hyvällä rengaskuvioinnin suunnittelulla voidaan vaikuttaa merkittävästi siihen, millaiseksi energiankulutus muodostuu. Ajovakaus korostuu pitkillä matkoilla ja lisää työmukavuutta.

Kestävät renkaat tuovat säästöä

On arvioitu, että keskimääräisesti kuljetusliikkeen rengaskustannukset ovat noin 1-3 % luokkaa kokonaiskustannuksista.

Tehokkaasti lastattu kuorma on myös taloudellinen. Säästöjen kannalta huomattavaa on myös arkiset huoltotoimenpiteet, eli oikeanlaiset rengaspaineet.

Karkeasti voidaan arvioida, että vääränlaisilla rengaspaineilla ajo (10 % vajaapaine) nostaa kulutusta 1,5 I / 100 km.

Hyvillä rengasvalinnoilla voidaankin vaikuttaa siihen, miten tiheästi renkaita joudutaan vaihtamaan.

Kun alla on kuljetustehtävään sopivat renkaat, voidaan vetokykyyn ja kuormaukseen hieman vaikuttaa.

Kumhon vetoakselin renkaissa on valinnanvaraa

Lisätietoa vetävien renkaiden ominaisuuksista saat Kumhon paikalliselta jälleenmyyjältä.

Rengasvalintaan vaikuttavat tyypilliset ajo-olosuhteet, paikallinen rengasasiantuntijamme löytää tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Kumholta saat myös

  • Automalli

  • Rengastyyppi

kumho KXD10 rengas sopii vetoakselille

KXD10

KXD10 on vetoakselille suunniteltu rengas. Renkaassa on M+S ja kolmen huipun Mountain Snow Flake -merkinnät. Se on erinomainen ympärivuotiseen käyttöön sopiva rengas, joka on testattu myös talvikäyttöön. Renkaassa on pidentynyt käyttöikä, jopa 15% enemmän kilometrejä verrattuna edeltäjiinsä. Lisäksi 3-ulotteinen ja kuusikulmainen rengaskuvion muoto, leveä kulutuspinta ja erityinen kumiseos, jotka takaavat paremman pidon, lisää ajokilometrejä sekä…...

kumhon raskaan kaluston KRD50 rengas vetoakselille

KRD50

KRD50 on rengas vetoakselille. Koko elinkaaren tasaisesti kuluva rengas lisää suorituskykyä ja ajokilometrejä. Renkaalla on erinomaiset pito- ja jarrutusominaisuudet. Optimoitu kulutuspinta estää epätasaisen kulumisen, parantaa ajomukavuutta ja pidentää käyttöaikaa.

kumho KMD01 työmaa-ajoon suunniteltu vetävän akselin rengas

KMD01C

KMD01 on työmaa-ajoon suunniteltu vetävän akselin rengas, jonka pintakuvioon kivi ja sora ei tartu helposti. Syvä ja vankka pintakuvio antaa renkaalle pitkän käyttöajan. Rengas kestää kovaa ajoa sekä erilaisia alustoja.

kumhon KRD02 raskaan kaluston vetävän akselin rengas

KRD02

KRD02 on kestävä vetävän akselin rengas. Sen leveä ja syvä pintakuvio lisää käyttöikää, antaa ajovakautta ja hyvän pidon myös maantieajoon.

Kumho KWD01 talvirengas

KWD01

KWD01 on vetävälle akselille tarkoitettu kestävä talvimalli, joka on hyvä lumella ja märissä olosuhteissa. Sen pintakuvio hylkii lunta ja vettä.

kumho KLD03 vetävän akselin rengas raskaalle kalustolle

KLD03

KLD03 on pitkille ajoille tarkoitettu vetävän akselin rengas, jonka uusi materiaali vähentää energian kulutusta. Sen pintakuvio lisää käyttöikää, antaa hyvän pidon ja ajovakauden.