kumho jälleenmyyjät banneri

Kumhon SUV-talvirenkaat

Kumholla on jo aikoja sitten ymmärretty yhdistää kansainvälisen ja suomalaisen tuotekehityksen parhaat talvirenkaiden innovaatiot.

Käytämme kaikissa Suomessa myytävissä SUV-autoille tarkoitetuissa nastarenkaissamme vain Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Scason-nastoja, jotka on suunniteltu nimenomaan pohjolan olosuhteisiin.

» Lue lisää

Kumholla on tutkimus- ja tuotekehityskeskukset Koreassa, Kiinassa, Saksassa ja USA:ssa. Suomeen tuotavat SUV-rengasmallit testataan Saksassa kahdella eri radalla ja talvirenkaat testataan varta vasten Suomen talvisissa olosuhteissa Ivalossa.

Kumhon SUV-talvirenkaat ovat jatkuvan tuotekehityksen alla.

Näin kuljettajat kaikkialla maailmassa voivat nauttia autolleen räätälöityjen suorituskykyisten Kumho-renkaiden ominaisuuksista.

Kitka- vai nastarenkaat SUV-autoon?

Kokenut SUV-kuljettaja ajelee kitkarenkailla yhtä hyvin kuin nastarenkaillakin, varsinkin lumisilla teillä. Jäisillä teillä nastat pitävät aina paremmin.

SUV-autolle kannattaa valita nastarenkaat, jos ajaa paljon erilaisissa olosuhteissa ja eri vuorokaudenaikoina

Nastallisia SUV-talvirenkaita saat käyttää 1.11. – 31.3. välisenä aikana tai toisen pääsiäispäivän jälkeiseen maanantaihin saakka. Tässä tapauksessa myöhempi ajankohta määrää vaihtamisajankohdan.

Nastarenkaita voit toki käyttää aina silloin, kun keliolosuhteet sitä vaativat. Jos suosit SUV-kitkarenkaita, sinua onnisti: tarkkoja päivämääriä sinun ei tarvitse muistella!

Suomeen Kumhon SUV-talvirenkaat maahantuo Scason Oy, jolla on vuosikymmenien kokemus rengasalasta ja nastateknologiasta.

Tutustu valikoimaaan!

Ja muistathan, että Kumholta löydät talvirenkaat myös henkilöautoihin.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

Wi51

Uusi kitkarengas pohjoisen talveen Ensiluokkainen suorituskyky ja ajomukavuus pohjoisen talvisissa olosuhteissa Erinomainen pito jäällä ja lumella jarrutettaessa sekä kiihdytettäessä Maksimoitu tasapainoinen pito kaikille talviteille Vaikuttava suoritus märällä ja kuivalla – 20% (märällä) / – 5% (kuivalla) parempi jarrutus Säästä polttoainekuluissa – 16% alempi vierintävastus Wi51 on saatavilla myös henkilöautoihin. Huipputason jarrutus- ja kiihdytyskyky   Wi51…...

Kumho wi32 rengas

Wi32

Uusi nastarengas pohjoisen talvisiin olosuhteisiin Parempi luotettavuus ja turvallisuus talven ääriolosuhteissa Huomattavasti parempi kiihdytys- & jarrutusteho jäällä – 40 % parempi pito jäällä jarrutettaessa ja kiihdytettäessä Täysin uusi suomalainen nasta – 8 % parempi jarrutusteho märällä Tasapainoinen suoritus märällä – 6 % parempi kiihdytysteho lumella Alhainen rengasmelu ja hyvä ajomukavuus asfaltilla Wi32 on saatavilla myös henkilöautoihin. Huipputason…...

uusi kumho Wi31+ SUV talvirengas

Wi31+

Kumhon tunnettu Wintercraft Wi31 -nastarengas on saanut rinnalleen uuden Wi31+ mallin. Mallien välisistä eroista selkeimmin havaittavissa on uuden Wi31+ renkaan tiheänastaisuus; kahdessa suosituimmassa henkilöauton renkaan koossa (195/65R15 XL & 205/55R16 XL) on 150 nastan sijasta tasan 200 nastaa. Tällä maksimoidaan jarrutus- ja käsittelyominaisuudet jäisillä teillä ja vaativissa talviolosuhteissa. Uuden renkaan valmistuksessa on käytetty viimeisintä kumiseostekniikkaa.…...

kumho WS51 kitkarengas

WS51

WS51 kitkarengas katumaastureille ja pienemmille hyötyajoneuvoille. Uusimman teknologian kitkarengas, jonka uudet aramidikuidut parantavat pitoa varsinkin jäällä. Microsilica ja uuden teknologian liskontassumaiset tarttumapinnat parantavat märkäpitoa ja hidastavat kulumista. Kaarevat reunaurat ja keskiosan kuvio takaavat erinomaisen pidon lumella ja märällä. Uuden kuvioinnin ansiosta renkaalla saavutetaan enemmän ajokilometrejä ja sen melu on vähentynyt. WS51-rengasteknologia Suorituskykytekijät 1 Optimoitu uran…...

WS31

WS31 on SUV-nastarengas epäsymmetrisellä urituksella ja modernilla kumiseoksella antavat erinomaisen pidon, käsittelyominaisuudet ja jarrutustehon jäällä sekä lumella. Suomalaiset Scason-nastat, optimaalinen nastojen asettelu ja riittävät nastamäärät mahdollistavat pidon isomman auton massalle..

wi31 talvirengas suv-autoille

Wi31

Wi31 nastarengas SUV/maastoautolle sopii Suomen talvisiin olosuhteisiin optimaalisen nastojen asettelun ansiosta. Parannetut jarrutus- ja käsittelyominaisuudet epäsymmetrisen kolmiulotteisen urituksen ansiosta. Modernin kumiseostekniikan ansiosta parempi hallinta lumella ja jäällä. Suomessa valmistetut ja testatut laadukkaat Scason XT Turbine -nastat takaavat erinomaisen pidon ääriolosuhteissa.   Wi31 on saatavilla myös henkilöautoon.

KW31

KW31 kitkarengas antaa SUV/maastoautolle maksimoidulla pidolla ja jarrutusteholla lumella. Parannettu kaarreajettavuus ja käsittely, joka suunniteltu erityisesti pohjoismaiden lumisille ja jäisille teille. Renkaan olka-alueilla on jäätä ja lunta poistava muotoilu. KW31 on saatavilla myös henkilöautoon.