SUV talvirenkaat | Kitkarenkaat ja nastarenkaat | Hanki Kumhot
kumho jälleenmyyjät banneri

Kumhon SUV-talvirenkaat

Kumholla on jo aikoja sitten ymmärretty yhdistää kansainvälisen ja suomalaisen tuotekehityksen parhaat talvirenkaiden innovaatiot.

Käytämme kaikissa Suomessa myytävissä SUV-autoille tarkoitetuissa nastarenkaissamme vain Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Scason-nastoja, jotka on suunniteltu nimenomaan pohjolan olosuhteisiin.

» Lue lisää

Kumholla on tutkimus- ja tuotekehityskeskukset Koreassa, Kiinassa, Saksassa ja USA:ssa. Suomeen tuotavat SUV-rengasmallit testataan Saksassa kahdella eri radalla ja talvirenkaat testataan varta vasten Suomen talvisissa olosuhteissa Ivalossa.

Kumhon SUV-talvirenkaat ovat jatkuvan tuotekehityksen alla.

Näin kuljettajat kaikkialla maailmassa voivat nauttia autolleen räätälöityjen suorituskykyisten Kumho-renkaiden ominaisuuksista.

Kitka- vai nastarenkaat SUV-autoon?

Kokenut SUV-kuljettaja ajelee kitkarenkailla yhtä hyvin kuin nastarenkaillakin, varsinkin lumisilla teillä. Jäisillä teillä nastat pitävät aina paremmin.

SUV-autolle kannattaa valita nastarenkaat, jos ajaa paljon erilaisissa olosuhteissa ja eri vuorokaudenaikoina

Nastallisia SUV-talvirenkaita saat käyttää 1.11. – 31.3. välisenä aikana tai toisen pääsiäispäivän jälkeiseen maanantaihin saakka. Tässä tapauksessa myöhempi ajankohta määrää vaihtamisajankohdan.

Nastarenkaita voit toki käyttää aina silloin, kun keliolosuhteet sitä vaativat. Jos suosit SUV-kitkarenkaita, sinua onnisti: tarkkoja päivämääriä sinun ei tarvitse muistella!

Suomeen Kumhon SUV-talvirenkaat maahantuo Scason Oy, jolla on vuosikymmenien kokemus rengasalasta ja nastateknologiasta.

Tutustu valikoimaaan!

Ja muistathan, että Kumholta löydät talvirenkaat myös henkilöautoihin.

  • Automalli

  • Rengastyyppi

uusi kumho Wi31+ SUV talvirengas

Wi31+

Kumhon tunnettu Wintercraft Wi31 -nastarengas on saanut rinnalleen uuden Wi31+ mallin. Mallien välisistä eroista selkeimmin havaittavissa on uuden Wi31+ renkaan tiheänastaisuus; kahdessa suosituimmassa henkilöauton renkaan koossa (195/65R15 XL & 205/55R16 XL) on 150 nastan sijasta tasan 200 nastaa. Tällä maksimoidaan jarrutus- ja käsittelyominaisuudet jäisillä teillä ja vaativissa talviolosuhteissa. Uuden renkaan valmistuksessa on käytetty viimeisintä kumiseostekniikkaa.…...

kumhon WS71 kitkarengas katumaastureille ja maastoautoille

WS71

WS71 kitkarengas tehokkaille katumaastureille ja moderneille maastoautoille. Optimoitu pintakuvio ja 3D-sivutaisuurteet antavat parhaan pidon sekä lumella että jäällä. Modernin kumiseostekniikan ansiosta jarrutusominaisuudet ovat erinomaiset. Suomessa valmistetut ja testatut laadukkaat Scason-nastat takaavat erinomaisen pidon talviolosuhteissa.

kumho WS51 kitkarengas

WS51

WS51 kitkarengas katumaastureille ja pienemmille hyötyajoneuvoille. Optimoidut sivuttaisuurteet takaavat erinomaiset pidon jäällä ja lumella. Uuden kuvioinnin ansiosta renkaalla saavutetaan enemmän ajokilometrejä ja rengas myös kuluu tasaisemmin.

kumho WS31 nastarengas isoille henkilöautoille ja katumaastureille

WS31

WS31 nastarengas SUV katumaastureille optimaalisella nastojen asettelulla antaa erinomaisen pidon ja hyvät käsittelyominaisuudet jäällä ja lumella. Moderni kumiseostekniikka. Suomessa valmistetut ja testatut laadukkaat Scason-nastat takaavat erinomaisen pidon talviolosuhteissa.

wi31 talvirengas suv-autoille

Wi31

Wi-31 nastarengas SUV/maastoautolle sopii jäisiin olosuhteisiin optimaalisen nastojen asettelun ansiosta. Parannettu pito- ja jarrutuskyky jäällä ja lumella epäsymmetrisellä kolmiulotteisella urituksella. Viimeisimmän kumiseostekniikan ansiosta parempi hallinta jäällä. Suomessa valmistetut ja testatut laadukkaat Scason XT-turbine -nastat takaavat erinomaisen pidon ääriolosuhteissa.

kumho KW-31 kitkarengas henkilöautoille

KW31

KW31 kitkarengas antaa SUV/maastoautolle maksimoidun pidon ja jarrutustehon lumella. Renkaassa on parannettu kaarreajettavuus sekä käsittely lumisilla ja jäisillä teillä. Tämän talvirenkaan olka-alueilla on jäätä ja lunta poistava muotoilu.

kumho izen KC-15 kitkarengas

KC15

KC15 kitkarengas katumaastureihin ja maastoajoneuvoihin viimeisimmän sukupolven korkeamman suorituskyvyn teknologialla. Epäsymmetrinen profiili on suunniteltu erinomaisia käsittelyominaisuuksia varten. Valmistusmateriaali uusimman sukupolven piidioksidi-kumiyhdiste. Nastaton rengas M+S.

kumhon izen KC-16 nastarengas sopii katumaastureihin ja maastoajoneuvoihin

KC16

KC16 nastarengas sopii katumaastureihin ja maastoajoneuvoihin. Suunniteltu erityisesti talvisiin olosuhteisiin. Poikkeuksellisen hyvä ohjausvakaus. Tässä talvirenkaassa on erityinen pintakuvio suorituskyvyn parantamiseen märissä oloissa, lumella ja jäällä.