Kumho talvirengaskuvasto 2017-2018 on nyt julkaistu! | Kumho.fi
kumho jälleenmyyjät banneri

Talvirengaskuvastosta voit etsiä sinulle sopivat talvirenkaat

Vuoden 2019 talvirengaskuvaston löydät täältä

Kumhon talvirengaskuvasto 2017-2018 on julkaistu. Alla olevasta esitteestä löydät Suomen valikoimissa olevat nastarenkaat ja kitkarenkaat henkilöautoille, SUV-katumaastureille, maastoautoille sekä pakettiautoille.

Käytämme kaikissa Suomessa myytävissä nastarenkaissamme vain Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Scason-nastoja, jotka on suunniteltu nimenomaan pohjolan olosuhteisiin. Tiesitkö että syksyllä 2017 Kumho-renkailla tulee täyteen 25 vuotta Suomessa? Ota myös talteen vinkkimme, mitä tulee huomioida talvirenkaiden valinnassa.

Lähimmän Kumho-rengasliikkeesi löydät täältä.

Optimaalisella nastojen asettelulla saavutetaan erinomaiset jarrutus- ja käsittelyominaisuudet

Kumhon talvirenkaat on suunniteltu, testattu ja valmistettu pohjoisen talvisia olosuhteita varten. Kaikissa Suomessa myytävissä talvirenkaissa hyödynnämme turkulaisia Scason-nastoja.

Suomen olosuhteisiin kehitetyt ja täällä valmistetut nastat ovat varma valinta tien päälle. Optimaalinen nastojen asettelu varmistaa nopean jarrutusajan ja hyvät käsittelyominaisuudet. Hyvä pito jäällä ja lumella tulisi olla talvikelin renkaita valittaessa ykköskriteereinä.

Polttoainetaloudellisuus, hyvä märkäpito ja hiljainen rengasääni on ratkaisevaa myös talvirenkaan valinnassa.

Kiinnitä talvirenkaan valinnassa näihin huomioita:

  • VIERINTÄVASTUS: Ajoneuvon ja ajo-olosuhteiden lisäksi myös talvirenkailla on tärkeä sijansa siihen, miten taloudelliseksi ajo muodostuu. Vierintävastus merkitään renkaalle asteikolla A–G, joista energiatehokkain on A-rengas.
  • MÄRKÄPITO: Mitä parempi märkäpito, sitä turvallisempi rengas, sehän on selvää. Märkäpidon asteikko on A–G. Märkäpidossa arvioidaan jarrutusmatkaa märällä tiellä. Talvikelissä tämä voi merkitä sulaa, mutta märkää tietä. Ostopäätöstä tehtäessä kannattaa huomioida myös renkaan kyky vastustaa vesiliirtoa, mikä on eri asia kuin EU-merkintä renkaan märkäpidosta.
  • VIERINTÄMELU: Renkaissa on merkintä myös vierintämelusta, jotka kannatta huomioida ajomukavuutta arvioitaessa. Asteikko 1–3, josta asteikolla 1–2 oleva rengas on EU-direktiivin mukainen.

Tutustu talvirengaskuvastoon – paikalliselta Kumho-asiantuntijalta saat lisävarmuutta oikeanlaisen renkaan valintaan!

Artikkelin kategoriat: Rengasesite | Katso kaikki artikkelit