Tiedote Kumhon nastarenkaista

6.10.2020

Tietoomme on tullut, että Suomeen on tarjottu ja tuotu tyyppihyväksymättömiä nasta-rengas-yhdistelmiä Kumhon Wi31+ ja Wi31 -nastarenkaista.

Haluamme painottaa, että ainoastaan Scasonin XT-Turbine-nastalla nastoitetut Kumho Wi31+ ja Wi31 -nastarenkaat ovat Traficomin tyyppihyväksymiä Suomessa. Tyyppihyväksymättömiä nasta-rengas-yhdistelmiä ei ole sallittua myydä tai käyttää Suomessa.
Tyyppihyväksymätöntä nasta-rengas-yhdistelmää käyttävä ajoneuvo voidaan hylätä katsastuksessa. Tyyppihyväksymättömän renkaan myyntikieltoon asettaminen on myös lakien ja asetusten mukaan mahdollinen seuraus. Scason Oy ei voi ottaa kantaa tällaisten tyyppihyväksymättömien tuotteiden mahdollisiin reklamaatioihin, vaan niistä vastaa ko. tuotteiden maahantuoja.
Scason Oy on Kumhon ainoa virallinen maahantuoja Suomessa sekä valmistajan valtuuttama asiamies, joka hoitaa Kumho-nastarenkaiden tyyppihyväksynnän yhteistyössä Traficomin kanssa, nastalainsäädännön mukaisesti.

Vastuullisena kumppanina ja teknisenä asiantuntijana haluamme informoida teitä hyvä yhteistyökumppani tästä lainsäädännöstä.

Yhteistyöterveisin,
Scason Oy

XT-Turbine-nastan renkaasta näkyvässä osassa on turbiininsiipiä muistuttavat kolme uraa ja nastan keskellä oleva kovametallikärki on kolmion muotoinen.

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: