kuva Kumhon tarinasta

Kumhon tarina

Kumhon maailmanlaajuiseksi kasvanut rengastarina sai alkunsa yli 50 vuotta sitten. Olemme kasvaneet autoilun yleistymisen kanssa rinta rinnan ja kiihdyttäneet ohi monen kilpailevan rengasmerkin. Tällä hetkellä Kumho on 13. suurin rengasvalmistaja maailmassa.

Seitsemän kymmenestä suurimmasta autonvalmistajasta käyttää Kumho-renkaita jo tehtaan valmistuslinjalla.

Kumho tarjoaa ison merkin laadun

Tänä päivänä Kumho tunnetaan suorituskykyisistä renkaista, jotka eivät jätä autoilijaa pulaan missään tilanteessa. Innovatiivisuus, jatkuva tuotekehitys ja luotettava testaus ovat rengaskehityksemme kulmakiviä. Haluamme kehittää ja valmistaa renkaita, jotka ovat paitsi turvallisia ja kestäviä, myös taloudellisia ja hiljaisia.

Kumho tuntee talven

Moni rengasvalmistaja ei tee talvirenkaita, koska niiden kehitys on rengasalalla yksi haastavimmista. Me Kumholla olemme jo aikoja sitten ymmärtäneet yhdistää kansainvälisen ja suomalaisen tuotekehityksen parhaat innovaatiot.

Käytämme kaikissa Suomessa myytävissä nastarenkaissamme vain Suomessa kehitettyjä ja valmistettuja Scason-nastoja, jotka on suunniteltu nimenomaan Pohjolan olosuhteisiin.

Kumho ei tule Kuhmosta, vaan Koreasta

Moni on saattanut sekoittaa Kumhon Kuhmoon. Vaikka käytämme suomalaisia nastoja talvirenkaissa, niin Suomesta emme valitettavasti alun perin ole. Kumho Tyre perustettiin vuonna 1960 Koreassa.

Määrätietoisen kehitystyön tuloksena Kumho on nyt kymmenen suurimman ja arvostetuimman rengasvalmistajan joukossa maailmassa.

Kumho-renkaat ovat tunnettuja 180 maassa ja tuotanto on noussut 68 miljoonaan renkaaseen vuodessa.

Kumholla on tutkimus- ja tuotekehityskeskukset Koreassa, Kiinassa, Saksassa ja USA:ssa. Suomeen tuotavat rengasmallit testataan Saksassa kahdella eri radalla ja talvioloissa Suomen Ivalossa. Suomeen Kumho-renkaita maahantuo Scason Oy, jolla on vuosikymmenien kokemus rengasalasta ja nastateknologiasta.

Kaikissa Kumhon Suomessa myymissä nastarenkaissa on Suomessa kehitetyt ja valmistetut nastat.

Kumho-renkaat ovat numero 1 miljoonille autoilijoille maailmassa

Moniin tunnettuihin automerkkeihin ja -malleihin asennetaan Kumhot alle jo tehtaalla, esimerkiksi BMW, Chrysler, Dacia, Dodge, Fiat, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes-Benz, Renault, Škoda, Seat, SsangYong ja Volkswagen.

 

 

Kumho on osa perinteistä Kumho Asiana Groupia, joka on yksi suurimmista ja arvostetuimmista konserneista Koreassa.

Osa konsernia on esimerkiksi Asiana Airlines lentoyhtiö, joka kuuluu Star Alliance -lentoyhtiöallianssiin.

Kumhon maailmanluokan tuotekehitystä

Kumholle tuotekehitys on avainasemassa ja sitä tehdään jatkuvasti. Renkaiden suorituskyky ja sen kehittyminen autojen kanssa rinta rinnan onkin ollut Kumhon vahvuus. Laadusta ei ole tingitty.

Vankalla osaamisella on pystytty jo usean vuosikymmenen ajan tarjoamaan laaja valikoima renkaita, joista löytyy omansa niin henkilöautoihin kuin raskaammalle kalustollekin, lentokoneita unohtamatta.

Kumhoista nauttivat kuljettajat ympäri maailman. Ja miksipäs ei, onhan niissä panostettu kestävyyteen, turvallisuuteen, suorituskykyyn ja taloudellisuuteen.

Ajamisen mukavuuttakaan ei tuotekehityksessä ole sivuutettu.

Kehitystyötä tehdään yhdessä johtavien autonvalmistajien kanssa heidän uusimpiin automalleihinsa. Talvirenkaita taas kehitetään yhdistellen kansainväliset ja suomalaiset parhaat innovaatiot.

 

kumho-renkaiden saamia palkintoja

Oikealla tiellä

Kumho-renkaiden suorituskyky ja laatu on huomattu ympäri maailman, sillä Kumho on palkittu rengasvalmistaja Euroopassa, Aasiassa, USA:ssa ja Australiassa. Kansainväliset tunnustukset ovat oiva merkki siitä, että olemme oikealla tiellä.

Lue myös: Kumho Tire wins Red Dot Award for product design 

Menestyksekäs tuotekehitys jatkuu Kumholla edelleen ja autoilijat eri maanosissa saavat jatkossakin alleen luotettavat renkaat, joiden kanssa liikkuminen on mukavaa ja huolettomampaa.

Tutustu rengasmallistoon tästä