Tuloksia formularadoilta

1.2.2017

Tuotekehitys on Kumhon toiminnan keskiössä ja moottori- urheilulla on tässä työssä myös tärkeä rooli. Kumho on mukana muun muassa kilpa-autoilussa, rallissa sekä autocrossissa ja saavutti ykkös- ja palkintosijoja lukuisissa eri sarjoissa.

“Kumho on laajasti mukana moottoriurheilussa ja monet kilpailut ajetaan Kumhon renkailla. Perinteisesti Kumho on saavuttanut huomattavaa menestystä eri sarjoissa – niin myös vuonna 2016. Tämä tietysti jatkuu myös vuonna 2017 “, lupaa Manfred Theisen Kumho Motorsport Euroopassa.

Viimeisen viidentoista vuoden ajan Kumho on ollut yksinoikeudella rengastoimittaja Zandvoort Masters F3:ssa. Vuonna 2016 autot varustettiin kuivankelin ECSTA S700 –renkailla ja ECSTA W700 –saderenkailla. Finaalin voittanut ruotsalainen Joel Eriksson seuraa täten nykyisten F1-voittajien, kolminkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin, Max Verstappenin, Valtteri Bottaksen ja Nico Hülkenburgin, renkaanjäljissä.

Menestystä moottoriurheiluradoilla täydensi Ranskan F4-sarja. Saksassa Nürburgringin 24 tunnin kilpailussa Kumho saavutti voitot kahdessa luokassa ja kaksi kolmatta sijaa. Tämä on erinomainen tulos vaativalla radalla. Englannissa suosittu BMW Saloon Championship on ajettu jo 19 vuotta peräkkäin Kumhon renkailla. Lisäksi Kumho toimittaa renkaat Australian V7 Touring Car ja Kiinan Touring Car mestaruuskilpailuihin.

Zandvoort 21.08.2016. Masters of Formula 3 Zandvoort ©Essayprodukties.nl  Zandvoort 19.08.2016. Masters of Formula 3 Zandvoort ©Essayprodukties.nl

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: