Uusi, kehitellympi versio testivoittajasta: Kumho Ecsta HS52

21.1.2022

HS52 on ensiluokkainen rengasuutuus kesään

Kumho Ecsta HS52 on uusi, kehitellympi versio vuoden 2021 Auto Bild -testivoittaja HS51-kesärenkaasta. Auto Bildin kesärengastestissä HS52:n edeltäjä palkittiin korkeasta suorituskyvystä, tarkasta ohjausvasteesta, dynaamisista käsittelyominaisuuksista, lyhyistä jarrutusmatkoista sekä kohtuuhintaisuudesta. Uudistettu HS52 tarjoaa jopa edeltäjäänsä turvallisempaa ja luotettavaa ajoa!

Auto Bildin vuoden 2022 kesärengastestissä Kumho Ecsta HS52 sai arvosanan hyvä. Kesärengas sai kehuja mm. tasapainoisesta suorituskyvystä, lyhyestä märkä- ja kuivajarrutuksesta sekä erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Uutuusrenkaalla oli testin lyhyin jarrutusmatka kuivalla. Tutustu rengastestiin tarkemmin >

“Meillä Scasonilla tehtävämme on edistää turvallista ajamista, myös kesäkeleille”, Scasonin varatoimitusjohtaja Eero Mäkitalo hymyilee.

Scasonilla laatu on mukana kaikessa, niin tuotevalikoimassa kuin henkilökunnan osaamisessa. Viime vuosina Scasonin edustamien rengasvalmistajien tuotekehitys on tuonut renkaisiin lisää suorituskykyä, ajomukavuutta ja turvallisuutta. “On ilo myydä renkaita, jotka ovat viimeisimmän tuotekehityksen tulosta”, Mäkitalo summaa.

Korkeaa suorituskykyä arvostaville kuljettajille

Kumho Ecsta HS52 on korkean turvallisuuden ja suorituskyvyn mallioppilas. Renkaalla on erinomainen jarrutus ja pito sekä märällä että kuivalla tiellä massatuotteisiin verrattuna:

– 13 % parempi jarrutus märällä*
– 12 % parempi jarrutus kuivalla*
– 10 % parempi pito märällä (EU-merkintä)*
– 30 % enemmän ajokilometrejä*

 

* Vrt. Massatuotteet

Lisätietoja alla olevassa esitteessä. Kumho Ecsta HS52 on saatavilla henkilö- ja SUV-autoihin.

 

Tutustu Kumho Ecsta HS52:n esitteeseen:

 

Tutustu Kumho Ecsta HS52:n esitykseen:

Jaa somessa: