Ecowing ES31 kesärengas edullinen hankittaessa ja taloudellinen ajettaessa

2.3.2020

Autoilijalle se, paljonko auto kuluttaa polttoainetta, ei ole pelkästään rahakysymys. Yhä useampi valitsee energiaa säästävän ajoneuvon ja siihen sopivat renkaat ekologisin perustein

Ympäristöystävällinen teknologia on aihe, joka koskettaa globaalisti. Kumholla jatkuvan kehitystyön ytimessä ovat renkaissa käytettävät materiaalit ja pintakuviot, jotka ovat tehokkain keino minimoida polttoaineen kulutus ja maksimoida ympäristöystävällisyys.

Lompakkoterapiaa ja luonnon hyvinvointia

Kun Kumho lanseerasi vuosia kestäneen kehitystyön tuloksena vuonna 2012 uuden Ecowing KH27 -renkaan, se saavutti heti suuren suosion rationaalisten ja kustannustietoisten asiakkaiden keskuudessa. Renkaan viehätys ei kuitenkaan ollut kaikki tässä, myös renkaan meluttomuus, pito ja käsiteltävyys märillä pinnoilla olivat erinomaiset.

Kumhon kehittämä uusi Ecowing ES31 jatkaa Ecowing KH27:n viitoittamalla tiellä. Uuden rengasmallin ominaisuudet ovat entistäkin paremmat. Ecowing ES31 -rengas täyttää täydellisesti sekä taloudellisia että ympäristö- ystävällisiä perusteluja arvostavan nykyautoilijan vaatimukset.

kumhon renkailla on hyvä ajaa

POLTTOAINETEHOKKUUS JA TURVALLISUUS UUDELLE TASOLLE

Yksi ja sama rengas voi täyttää useita erilaisia vaatimuksia samanaikaisesti. Ecowing ES31:n kehityksessä on saatu aikaan täydellinen tasapaino renkaan ajo-ominaisuuksien, matalan rengasmelun ja turvallisuuden suhteen.

ecowing renkaan testitulokset

Tästä tunnistat aidon Kumho Ecowing ES31 -renkaan

Renkaan kyljessä on helposti erottuva hunajakennokuviointi, joka on saanut innoituksensa luonnosta. Kuviointi korostaa tuotteen ekoystävällisyyttä ja vakautta.

ecowing renkaan kuviointi on saanut inspiraation luonnosta

Pintaa syvempää teknologiaa:

Katsottaessa Ecowing ES31 -renkaan pintaa se näyttää yksinkertaiselta. Selkeä ulkonäkö ei kuitenkaan kerro kaikkea, sillä sen taustalta löytyy huipputeknologisia ratkaisuja.

Hyvässä mielessä jokapaikan rengas

Ecowingin kehityksessä renkaan design ja materiaalit on optimoitu monen tekijän suhteen. Renkaan ominaisuuksista nousevat taloudellisuuden ja ympäristöystävällisyyden ohella hyvä käsiteltävyys sekä pito erilaisissa sääolosuhteissa ajettaessa. Myös renkaan ajomukavuus ja meluttomuus on saanut Suomessakin useita kehuja jälleenmyyjiemme kautta – rengasta on kuvailtu pehmeäksi ajettavaksi.

Ecowingille ADAC-suositukset jo kahtena vuonna

Kesärengastestissä jo vuonna 2016 ADAC antoi vahvan suosituksen (arvosana hyvä, 2,4 pistettä) Kumho Ecowing -tuoteperheen ensimmäiselle KH27-renkaalle. Sama linja jatkui edelleen vuonna 2019, jolloin kyseinen rengas sai arvosanaksi suositeltava (2,8 pistettä)

 

Adac antoi vahvan suosituksen ecowing renkaalle

A: Epäsymmetrinen kuviointi, joka parantaa käsiteltävyyttä kuivilla pinnoilla ajettaessa.

B: Parannukset vierintävastuksessa edistävät polttoaineen säästöä ja renkaan kulutuskestävyyttä.

C: Tasapainotettu keskiosa parantaa pito-ominaisuuksia erilaisissa olosuhteissa ajettaessa.

D: Optimaalinen suorituskyky märällä kelillä, veden siirtokyky erinomainen neljän leveän pitkittäisuran ansiosta.

E: Vierintävastusta vähentävä design, varmistaa renkaan lujuuden pitkittäissuunnassa.

F: Aerodynaamisiksi suunnitellut kyljet.

G: Lämpöä siirtävä, kuumenemista estävä pintarakenne.

Jaa somessa: