Yhä useampaan automalliin asennetaan Kumhot jo tehtaalla

11.4.2022

Tiesitkö, että seitsemän kymmenestä suurimmasta autonvalmistajasta käyttää Kumho-renkaita jo tehtaan valmistuslinjalla? Muun muassa Volkswagen, BMW, Dacia ja Renault asentavat Kumhot alle jo tehtaalla.

Yhä useampi autovalmistaja valitsee uusien automalliensa alkuperäisvarusteeksi Kumhon renkaat. Olemme ylpeitä, että joukkoon on liittynyt uusia automalleja maailman johtavien autovalmistajien joukosta.

Hyundai on valinnut Kumhon PorTran KC53 -renkaat uuden Staria-tila-auton vakiorenkaaksi. Stariaan Kumhot saa alle kahdessa eri koossa: 215/65R17C 108/105H ja 235/55R18 104H XL. KC53 on räätälöity erityisesti Euroopassa vallitseviin ilmasto- ja tieolosuhteisiin.

Suosittu KC53-rengas tunnetaan korkeasta kestävyydestään, alhaisesta kulumisasteestaan ​​ja helposta käsiteltävyydestä. Sillä on matala vierintävastus ja optimaalinen polttoainetaloudellisuus ja se tarjoaa loistavaa ja mukavaa ajolaatua sekä märillä että kuivilla teillä.

Lisäksi uuteen Kia EV6:teen voi valita Kumho-renkaat alkuperäisvarusteeksi. Ecsta PS71 -kesärenkaat ja Crugen HP71 -all-season-renkaissa on hyödynnetty Kumhon jo vuonna 2014 kehittämää K-Silent-äänenvaimennustekniikkaa. Ecsta PS71 -rengas on erinomainen sekä märällä että kuivalla alustalla, antaen vähä-äänistä ajovakautta jopa suurilla nopeuksilla.

Škoda valitsi Kumhot myös neljännen sukupolven Fabia-automallin vakiorengasvaihtoehdoksi. Aiemmin Škoda on luottanut Kumhoihin jo Octavia- ja Kamiq-malleissa. Uuteen Škoda Fabiaan valikoitui suorituskykyinen ja ympäristöystävällinen Ecowing ES31 -rengas koossa 185/65 R15 88H.

Ecowing ES31 on turvallinen ja kestävä valinta erilaisiin ajo-olosuhteisiin. Ecowing ES31:n kehityksessä keskitytään erityisesti ympäristöominaisuuksiin kuten alhaisempaan vierintävastukseen, matalampaan melutasoon ja korkeaan kulutuskestävyyteen.

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: