Kumho aloitti yhteistyön BAYER 04 LEVERKUSENin kanssa

28.10.2019

Kumho on nimitetty saksalaisen jalkapalloseura Bayer 04 Leverkusenin ainoaksi rengaskumppaniksi, niin Bundesliigassa, Saksan cupissa kuin Mestarien liigankin peleissä. Leverkusenissa pelaa tulevalla kaudella  kaksi suomalaista pelaajaa Lukas Hradecky ja Joel Pohjanpalo.

kuva leverkusenin kotistadionilta

Virallisena premium-kumppanina Kumho saa mainostilaa BayArena-stadionilla, LED-tauluissa saumattomina suurina mainospintoina, vaihto- ja lisäaikatauluissa, mediahuoneessa, käytävillä, katsomoalueella ja molemmissa klubilehdissä, mutta yhteistyössä on kyse myös muusta konkretiasta – joukkuebussi varustetaan Kumhon laadukkailla raskaan kaluston renkailla.

Kumho Tire Europen toimitusjohtaja Jun Ro Song taustoitti kumppanuuden perusteita:

”Odotamme pitkää yhteistyötä Bayer 04 Leverkusenin kanssa, koska klubi edustaa  luotettavuutta, kunnianhimoa ja kansainvälistä mainetta – urheiluyhteistyömme keskeisiä periaatteita. Olemme jo Tottenham Hotspurin virallinen kumppani Englannin valioliigassa ja olemme erittäin iloisia siitä, että voimme sponsoroida toista Euroopan parhainta jalka- palloseuraa. Toivomme yhteistyön lisäävän Kumhon tunnettuutta merkittävästi koko  Euroopassa.”

”Kumhossa olemme löytäneet todellisen globaalin kumppanin. Meillä ei ole kunnian- himoisia tavoitteita pelkästään Bundesliigan, DFB-Pokalin ja Mestarien liigan osalta, vaan haluamme jatkaa menestyvän kansainvälisen liiketoimintastrategiamme rakentamista. Siksi olemme erittäin iloisia siitä, että meillä on nyt mukana näin vahva kumppani”, sanoo Bayer 04 Leverkusenin toimitusjohtaja Fernando Carro.

Artikkelin kategoriat: Yleinen | Katso kaikki artikkelit
Jaa somessa: